Χρυσό βραβείο της Olympia Electronics A.E. στο διαγωνισμό Greek Export Awards 2017

Χρυσό βραβείο της Olympia Electronics A.E. στο διαγωνισμό Greek Export Awards 2017

899
SHARE

Άλλη μια σημαντική διάκριση πέτυχε η βορειοελλαδίτικη εταιρεία Olympia Electronics Α.Ε., η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού Greek Export Awards (Ελληνικά Βραβεία Εξαγωγών), κέρδισε το χρυσό βραβείο στην κορυφαία κατηγορία του θεσμού “Top Industrial Export Company” και το αργυρό βραβείο στην κατηγορία “Top Manufacturing Export Company”.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτριος Λακασάς, τόνισε την σπουδαιότητα την εφαρμογής του οικονομικού μοντέλου «Παράγω και Εξάγω» και επισήμανε πως τα Greek Exports Awards 2017, αναδεικνύουν τα “φωτεινά” παραδείγματα του επιχειρείν, μέσα από μία αξιοκρατική διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι η Olympia Electronics A.E. εξάγει τα προϊόντα της εδώ και 38 χρόνια σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού, με κυριότερες αγορές τις χώρες της Σκανδιναβίας και της Μέσης Ανατολής ενώ τα τελευταία χρόνια έχει διεισδύσει δυναμικά στον χώρο της ναυτιλίας και στην μεγάλη αγορά της Πολωνίας.

LEAVE A REPLY