Ωραιόκαστρο: Την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία ανακοίνωσε ο Π. Σκαρλάτος

Ωραιόκαστρο: Την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία ανακοίνωσε ο Π. Σκαρλάτος

525
SHARE

Την απόφασή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στο Ωραιόκαστρο ανακοίνωσε σήμερα και επισήμως ο επιχειρηματίας, Παντελής Σκαρλάτος. «ΑΝΑΣΑ» (Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης) είναι το όνομα του συνδυασμού του και κεντρικό του σύνθημα «Το Ωραιόκαστρο αλλάζει».

«Στις επόμενες εκλογές βγαίνουμε από το τέλμα… Παίρνουμε Ανάσα!», είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου ο οποίος υποσχέθηκε λύσεις «ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες» για τα προβλήματα της περιοχής. Ο κ. Σκαρλάτος περιέγραψε τους βασικούς άξονες του αναπτυξιακού σχεδίου που ο ίδιος έχει για τον δήμο, δίνοντας έμφαση στην αξιοποίηση κονδυλίων από ευρωπαϊκά προγράμματα, στην προσέλκυση επενδύσεων, στην προώθηση στρατηγικής σημασίας επενδύσεων μέσω ΣΔΙΤ, στην ενίσχυση της εξωστρέφειας του δήμου και των τοπικών επιχειρήσεων, στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του δήμου Ωραιοκάστρου και στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Σκαρλάτος, στις «ρημαγμένες Βιομηχανικές Περιοχές» του Ωραιοκάστρου, για τις οποίες προς το παρόν «το μόνο που ξέρει ο δήμος είναι να εισπράττει δημοτικά τέλη».

Ο κ. Σκαρλάτος διατηρεί εταιρία μελετών με δραστηριότητα στο εξαγωγικό μάρκετινγκ κυρίως για εταιρίες τροφίμων, ενώ είναι, μεταξύ άλλων, πρόεδρος του παρατήματος του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου στη Β. Ελλάδα.

LEAVE A REPLY