Friday , 29 March 2024

«Έγραψε» και πάλι ο Ιερώνυμος: «Το πρωί εκκλησία και μετά στο γήπεδο»

Του Γ. Κατσιάνη

Θεωρείται και είναι ένας από τους πλέον πρωτοποριακούς ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος, με σύγχρονο λόγο που πολλές φορές παραπέμπει στον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλο.

Ο λόγος για τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιερώνυμο, ο οποίος έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις με όσα είπε, κατά την διάρκεια του αγιασμού στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ, στο γήπεδο Αλκαζάρ.

«Από δω και πέρα το πρόγραμμα της Κυριακής θα περιέχει το πρωί εκκλησία μετά καφέ άντε και φαγητό και μετά στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.κ. Ιερώνυμος, εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών από εκατοντάδες φιλάθλους των «βυσσινί».

Μάλιστα, ο Μητροπολίτης Λάρισας ζήτησε από τους φιλάθλους μία χάρη.  

«Αν θέλετε να έρχομαι στο γήπεδο, θα προσέχετε αυτά που λέτε. Εγώ θα έρχομαι και θα προσεύχομαι για να είναι υγιής οι παίκτες μας αλλά και εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που θα λέτε και θα κάνετε», τόνισε ο κ. Ιερώνυμος.

Παρακολουθήστε τις χαρακτηριστικές δηλώσεις του κ. Ιερώνυμου (0.23-1.16) στο βίντεο της Θεσσαλίας Τηλεόρασης  ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΕΛ 28 7 22 – YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *