Thursday , 28 March 2024

Έμπρακτη στήριξη της JTI στην ΑΑΔΕ – Δωρεά φορητών υπολογιστών για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων

Σύγχρονους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές πρόσφερε στη Διεύθυνση Στρατηγικής Τελωνειακών Ελέγχων και Παραβάσεων της ΑΑΔΕ η εταιρεία Japan Tobacco International Hellas, στο πλαίσιο της σταθερής και αδιάλειπτης υποστήριξής της στις τελωνειακές αρχές, στην προσπάθεια για την περιστολή του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων και ενδυναμώνοντας περαιτέρω την επιχειρησιακή της δράση για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου.

Η παραλαβή του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής  εκδήλωσης, παρουσία της Διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων της JTI, Γεωργίας Καρούντζου και του διευθυντή της Δ’ ΣΤΕΠ, Άγγελου Λυμπέρη.

 «Οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου εντείνονται και αποδίδουν ήδη σημαντικά αποτελέσματα. Η JTI τηρεί στάση μηδενικής ανοχής απέναντι σε κάθε μορφής παράνομο εμπόριο προϊόντων καπνού και έχει ως προτεραιότητα να συμβάλλει στην προστασία της νόμιμης αγοράς και στη διασφάλιση των δημοσίων εσόδων. Για το λόγο αυτό, συνεργαζόμαστε στενά και υποστηρίζουμε έμπρακτα τις διωκτικές αρχές και τις αρμόδιες υπηρεσίες για την περιστολή του λαθρεμπορίου», τόνισε, μεταξύ άλλων, στη συνάντηση η κα. Καρούντζου.

Η JTI, μέσω της Παγκόσμιας Οργάνωσής της κατά του Παράνομου Εμπορίου, διερευνά το παράνομο εμπόριο καπνού ένα φαινόμενο που πλήττει τους καταναλωτές, την αγορά, τις επιχειρήσεις αλλά και τα δημόσια έσοδα από τον καπνό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *