Friday , 19 April 2024

Από την περιοχή του Ποσειδωνίου δόθηκε η εκκίνηση για την διαμόρφωση των ελεύθερων χώρων στάθμευσης του δήμου Θεσσαλονίκης

Του Γ. Κατσιάνη

Από την περιοχή του Ποσειδωνίου ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις του δήμου Θεσσαλονίκης για τη διαμόρφωση συνολικά 20 υπαίθριων δημοτικών πάρκινγκ στις γειτονιές της πόλης.

«Με την παρέμβαση που κάνουμε προσφέρουμε καλύτερες συνθήκες, προσφέρουμε ασφάλεια, ώστε οι πολίτες να μπορούν να χρησιμοποιούν τον χώρο 24 ώρες το 24ωρο. Η εικόνα θα είναι τελείως διαφορετική σε ένα σημείο της πόλης, για το οποίο όλοι όσοι ερχόμασταν είχαμε παράπονα», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, τονίζοντας ότι ο σχεδιασμός του δήμου Θεσσαλονίκης προβλέπει πολλά ακόμη υπαίθρια πάρκινγκ σε όλες τις γειτονιές.

«Νέα άσφαλτος, διόρθωση των κακοτεχνιών, φωτισμός και διαγραμμίσεις» είναι το πλαίσιο των παρεμβάσεων που εκτελούνται στην περιοχή του Ποσειδωνίου», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας, Εφραίμ Κυριζίδης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του δήμου Θεσσαλονίκης ως ελεύθερα δημοτικά πάρκινγκ πρόκειται να διαμορφωθούν 20 χώροι, στους οποίους θα διατεθούν προς χρήση στους δημότες συνολικά 700 θέσεις στάθμευσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *