Friday , 29 March 2024

Δείτε ποιούς “προκρίνουν” για την β’ Κυριακή στο δήμο Θεσσαλονίκης οι στοιχηματικές εταιρίες

Σε παράσταση για δύο… κύριους ρόλους εξελίσσεται η εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου στο δήμο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες.

Μία εβδομάδα πριν τις κάλπες, οι περισσότεροι παίκτες ποντάρουν τα χρήματα τους στον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ, Νίκο Ταχιάο και στον «αντάρτη», Γιώργο Ορφανό.

Σύμφωνα με την stoiximan, η απόδοση για τον κ. Ταχιάο είναι 2,2 ενώ για τον κ. Ορφανό είναι 2,3. Ακολουθούν η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου (9,00), ο πρώην αντιδήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας (12,00) και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης (30,00).

Ωστόσο, αν συγκρίνει κανείς τις αποδόσεις των προηγούμενων δύο εβδομάδων με σήμερα, θα διαπιστώσει την δυναμική που παρουσιάζουν οι κ.κ.Ορφανός και Ζέρβας, σε αντίθεση με τον κ.Ταχιάο και την κα Νοτοπούλου.

Ειδικότερα, στις αρχές του μήνα, οι αποδόσεις για τον κ.Ταχιάο ήταν 1,85 ενώ για τον κ. Ορφανό ήταν 2,5. Ακολουθούσε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου (8,00), ο υποψήφιος του ΚΙΝ.ΑΛ., Σπύρος Βούγιας (20,00) και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης (40,00).

Ανάλογη είναι η εικόνα και στην εταιρία novibet, όπου τις περισσότερες προτιμήσεις συγκεντρώνουν οι Νίκος Ταχιάος (1,7) και Γιώργος Ορφανός (2,8).

Έπονται η Κατερίνα Νοτοπούλου (8,00), ο Σπύρος Βούγιας (21,00) και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης (41,00).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *