Thursday , 18 April 2024

ΕΒΕΘ: Εκδήλωση από το Γερμανικό Ινστιτούτο Διαιτησίας στις 6/12

Το Γερμανικό Ινστιτούτο Διαιτησίας διοργανώνει Συνέδριο στην Ελλάδα με θέμα «2018 DIS ARBITRATIONS RULES», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, με την στήριξη του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου, του Ελληνο-γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του ΕΒΕΘ.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, που θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα, θα γίνει η παρουσίαση των Κανόνων Διαιτησίας του Γερμανικού Ινστιτούτου Διαιτησίας, που είναι σε ισχύ από την 1 Μαρτίου 2018.

Στόχος του Συνεδρίου, που απευθύνεται σε Έλληνες και Γερμανούς επιστήμονες της Νομικής, επιχειρηματίες, εκπροσώπους του εμπορίου και της βιομηχανίας είναι η παρουσίαση των Κανόνων Διαιτησίας του Γερμανικού Ινστιτούτου Διαιτησίας και η συζήτηση για τους εναλλακτικούς μηχανισμούς επίλυσης διαφορών.

Οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στο Συνέδριο, για το οποίο δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής, μπορούν να το κάνουν μέχρι την Παρασκευή 29.11.2019, στέλνοντας e-mail στο Γερμανικό Ινστιτούτο Διαιτησίας, αρμόδιος κ. Patryk Kulig, e-mail: patryk.kulig@disarb.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *