Thursday , 28 March 2024

ΕΕΘ: Νέο λογότυπο και ψηφιακός μετασχηματισμός

Το νέο λογότυπο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) παρουσίασε σήμερα η διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Το νέο λογότυπο του ΕΕΘ φιλοτεχνήθηκε από την εταιρεία Colibri και αποτελείται από τα αρχικά γράμματα του επιμελητηρίου σε συντομογραφία, δηλαδή δύο αφαιρετικά Ε και ένα ελλειπτικό Θ, ενώ το σλόγκαν του λογότυπου είναι «Ακούμε την εποχή. Αλλάζουμε εικόνα. Προχωρούμε προς το μέλλον».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το λογότυπο του ΕΕΘ άλλαξε μετά από 93 χρόνια και αυτό αποφασίστηκε ενόψει του εορτασμού των 100 χρόνων, καθώς ολοκληρώνει έναν αιώνα ζωής το 2025. Όπως έκανε, επίσης, γνωστό ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μιχάλης Ζορπίδης, βρίσκεται σε εξέλιξη γενικός ψηφιακός μετασχηματισμός του ΕΕΘ, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους, μέσω ειδικού προγράμματος ύψους 250.000 ευρώ από ίδια αποθεματικά.

Χαιρετισμούς απηύθυναν στην εκδήλωση ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, οι βουλευτές της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου και Δημήτρης Κούβελας, ο πρόεδρος της ΔΕΘ- Helexpo Τάσος Τζήκας και ο και πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Καπνοπώλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *