Friday , 29 March 2024

Εμπορικός Σύλλογος Καλαμαριάς: “Εμπαιγμός η βοήθεια της Κυβέρνησης” – “Δεν είμαστε ζητιάνοι”

Εμπαιγμό χαρακτηρίζει την βοήθεια της Κυβέρνησης ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμαριάς και κρούει καμπανάκι για παράνομες ενέργειες από εμπόρους με πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης.

“Η σημερινή εξαγγελία της Κυβέρνησης για οικονομική ενίσχυση, μετά από την οριστική άρνηση του ανοίγματος του λιανεμπορίου στην πόλη μας, αντί να μας κατευνάσει, μας εξόργισε περισσότερο”, τονίζεται σε ανάρτηση του Συλλόγου στο facebook, ενώ χαρακτηρίζει επίσης κοροϊδία το βοήθημα που εξαγγέλθηκε από την Κυβέρνηση, το οποίο -όπως επισημαίνει ο Σύλλογος – σε πολλές περιπτώσεις μοιράζεται στα δύο ή και περισσότερο.

“Δεν είμαστε ζητιάνοι. Ο κ.Πρωθυπουργός είπε ότι μας σέβεται για την υοεύθυνη στάση που τηρήσαμε σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Αυτον τον σεβασμό δεν τον βλέπουμε στην πράξη. Είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολο να συνεχίζουμε να συγκρατύμε συναδέλφους με πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης, στο να μην περάσυν σε παράνομες ενέργειες. Περιμένουμε την άμεση και ουσιαστική παρέμβαση της Κυβέρνησης για τη λύση του προβήματός μας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *