Saturday , 20 April 2024

Μένουν από προσωπικό οι εφορίες-Από τις 500 νέες προσλήψεις μόλις 20(!) εφοριακοί προορίζονται για τις ΔΟΥ των νομών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής

Του Γ. Κατσιάνη

Στο δρόμο που χάραξαν οι αστυνομικοί φαίνεται ότι κινούνται και οι εφοριακοί.

Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής, Μενέλαος Παπαποστόλου, το προσωπικό που απασχολείται σήμερα στις δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες (ΔΟΥ) υπολείπεται σημαντικά σε σχέση με τις ανάγκες της εφορίας.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της ΔΟΥ Πολυγύρου, όπου σήμερα απασχολούνται μόλις 34 εφοριακοί επί συνόλω 60(!) που προβλέπει το οργανόγραμμα της υπηρεσίας.

Παρά το γεγονός ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να προσληφθούν 500 εφοριακοί, ελάχιστοι από αυτούς θα στελεχώσουν εφορίες της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς και της Χαλκιδικής.

“Προβλέπεται η πρόσληψη μόλις 20 εφοριακών από τους συνολικά 500 που θα πιάσουν δουλειά το επόμενο διάστημα”, δήλωσε στην εκπομπή “Έξυπνη Οικονομία” της TV100 ο κ. Παπαποστόλου.

Ολόκληρη η συνέντευξη του προέδρου του Συλλόγου Εφοριακών Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής θα μεταδοθεί αύριο, Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις εξήμισι το απόγευμα από την TV100.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *