Thursday , 25 April 2024

Ηλίας Ζάχαρης: «Ρεσιτάλ ναρκισσισμού από τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών στο Λαϊκό Δρόμο»

Με σκωπτική διάθεση και δόση…χιούμορ ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Ηλίας Ζάχαρης σχολιάζει την προβολή του δημάρχου, Σίμου Δανιηλίδη στον Λαϊκό Δρόμο «Παναγιώτης Αφαλής».

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της «Κοινωνικής Συνεργασίας» τονίζει πως ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη εκδήλωση «ως προεκλογική δραστηριότητα», καθώς όπως υπογράμμισε, «εκτός από τις 19 φωτογραφίες που επισυνάπτονται στο δελτίο Τύπου του δήμου, αδιαφόρησε προκλητικά για όλες τις προτάσεις που είχαμε κάνει για να αποκτήσει ο “Λαϊκός Δρόμος” μεγαλύτερη εξωστρέφεια και να λειτουργήσει ως τουριστικό θέλγητρο για τις επιχειρήσεις του δήμου μας».

«Θέλουμε να δεσμευθούμε δημοσίως ότι μετά τις εκλογές, όταν δεν θα έχει στη διάθεση του δωρεάν φωτογράφους και γραφεία τύπου, τους οποίους πληρώνουμε όλοι μας για να ασχολούνται μαζί του, θα του κάνουμε δώρο έναν καθρέφτη για να συνεχίσει να απολαμβάνει ναρκισιστικά τον εαυτό του», επισήμανε ο κ. Ζάχαρης και σημείωσε πως «εμείς δεν θα τον χρεώσουμε τον καθρέφτη στον Δήμο, με δικά μας έξοδα θα τον αγοράσουμε». 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *