Saturday , 20 April 2024

Η σιωπή του Γαβότση και οι “βολές” κατά ΝΔ

Σιγή “ιχθύος” τηρεί ο πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστου, Αστέριος Γαβότσης, ο οποίος αποφάσισε να παραιτηθεί το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου, μετά την ήττα του από τον Παντελή Τσακίρη.

Έκτοτε, ο κ. Γαβότσης έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στα επιστημονικά του καθήκοντα, απέχοντας πλήρως από τα δρώμενα του δήμου Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο “γιατρός” φέρεται δυσαρεστημένος από τη στάση της ΝΔ, στον μηχανισμό της οποίας αποδίδει την εκλογική του ήττα.

Επιπλέον, θεωρεί πως συγκεκριμένα πρόσωπα, με κομματικό πρόσημο, έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την αλλαγή της πλάστιγγας στην β’ Κυριακή, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος θεωρούσε ότι θα έκοβε πρώτος το “νήμα” της εκλογικής κούρσας.

“Δέχθηκα πόλεμο από ανθρώπους που θα έπρεπε θεσμικά να είναι περισσότερο ουδέτεροι”, δήλωσε ο κ. Γαβότσης σε συνεργάτες του.

Πάντως, ο αντικαταστάτης του κ. Γαβότση,Ηλίας Ζιακούλης έχει ανεβάσει στροφές και παρά το γεγονός ότι θεωρείται μεταβατικός δήμαρχος, φέρεται αποφασισμένος να ολοκληρώσει το έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *