Thursday , 25 April 2024

Κάλεσμα Τεμεκενίδη στους δημότες για τη μεγάλη αλλαγή στην Καλαμαριά

Εκατοντάδες δημότες έδωσαν το παρών στην ομιλία του υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης “Καλαμαριά Πρώτη Ξανά”,Άρη Τεμεκενίδη στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, στο κέντρο της Καλαμαριάς.

Στην ομιλία του ο Άρης Τεμεκενίδης, αναφέρθηκε στην αδράνεια και την αδιαφορία της σημερινή διοίκησης που έχει οδηγήσει την Καλαμαριά στο τέλμα.

“Η Καλαμαριά έχει ανάγκη από μία νέα, ανεξάρτητη διοίκηση, μακριά από κομματικούς εναγκαλισμούς και διαχωριστικές γραμμές, μιας διοίκησης από ανθρώπους με όραμα, σχέδιο και όρεξη για σκληρή δουλειά”, υπογράμμισε ο κ.Τεμεκενίδης ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλους τους προγραμματικούς άξονες της παράταξης, με συγκεκριμένες προτάσεις και χρονοδιαγράμματα για κάθε τομέα της διοίκησης του δήμου.

Μετά την ομιλία του, ο Άρης Τεμεκενίδης παρουσίασε όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, μέσα σε πολύ ζεστό και ενθουσιώδες κλίμα από τους παρευρισκόμενους, καλώντας όλους τους δημότες να προσέλθουν την Κυριακή στην κάλπη για τη μεγάλη αλλαγή στην Καλαμαριά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *