Friday , 29 March 2024

Καβάλα: Σκότωσε την 29χρονη πρώην σύντροφό του και το μόλις 10 μηνών μωρό τους και αυτοκτόνησε…

Η διαμάχη σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού που είχε αποκτήσει με τη σύντροφό του φέρεται να είναι η αιτία του νέου σοκαριστικού εγκλήματος, με πρωταγωνιστή 56χρονο κτηνοτρόφο στο χωριό Λεκάνη της Καβάλας (Δήμος Νέστου), που σκότωσε την 29χρονη πρώην σύντροφό του και το μόλις 10 μηνών μωρό τους με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο 56χρονος, σύμφωνα με μαρτυρία φίλου και συγχωριανού του, που τον βοηθούσε με την εκτροφή των αιγοπροβάτων, είχε αντιληφθεί ότι πιθανόν θα έχανε στο δικαστήριο που έγινε πριν λίγες μέρες την επιμέλεια του παιδιού. Η 29χρονη φέρεται να του είχε απαγορεύσει να βλέπει το παιδί, που είχε βαφτιστεί πριν από δυο μήνες με το όνομα Στυλιανός, όπως επίσης και να σκόπευε να επιστρέψει στη Γερμανία, όπου είχε γεννηθεί και μεγαλώσει, παίρνοντας μαζί και το παιδί. Σύμφωνα ωστόσο με αντίθετη μαρτυρία γειτόνισσας της 29χρονης, τον άφηνε να βλέπει το παιδί και να παίζει μαζί του κάθε μέρα, ενώ επίσης είχε απειλήσει ξεκάθαρα την 29χρονη ότι θα σκοτώσει και εκείνη και το παιδί και θα αυτοκτονήσει.

Στη Γερμανία διαμένει η μητέρα της 29χρονης, η οποία κατάγεται από τη Λεκάνη. Το 29χρονο θύμα γνωρίστηκε με τον 56χρονο όταν ήρθε στην Ελλάδα πριν μερικά χρόνια, σύναψε σχέση μαζί του και απέκτησε ένα παιδί, το οποίο εκείνος αναγνώρισε, χωρίς να έχουν παντρευτεί.

Ο 56χρονος φονιάς και αυτόχειρας, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δύο ακόμη παιδιά από προηγούμενο γάμο, έναν γιο και μία κόρη, καθώς και εγγόνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *