Friday , 19 April 2024

Μίλτος Τεντόγλου: Βάζει πλώρη για τα εννέα μέτρα μετά το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου

Πλώρη για άλμα στα εννέα μέτρα βάζει ο Μίλτος Τεντόγλου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του μετά το άλμα του στα 8,52 μέτρα που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

“Ήταν πάρα πολύ καλός ο αγώνας για εμένα. Έκανα αυτό που ονειρευόμουν, αυτό που πίστευα ότι μπορώ”, δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής ενώ όταν του ανέφεραν πως έκανε ρεκόρ αγώνων βελτιώνοντας την επίδοση στα 8,47 μ. του Γερμανού Ρέιφ από το 2010, ρώτησε: “Μπορεί ο αθλητής του ρεκόρ του οποίου κατέρριψα να ήταν εδώ, λέτε να ήταν εδώ; Ήταν απίστευτο, ο κόσμος ήταν πάρα πολύς, πραγματικά δεν υπάρχει κενή θέση”.

Μετά το δεύτερο αυτό διαδοχικό του χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό ανοικτού στίβου, ο Μίλτος Τεντόγλου τόλμησε να θέσει τον νέο στόχο του και δήλωσε σχετικά: “Θεωρώ ότι κάθε άλτης του μήκους πρέπει να έχει στο μυαλό του τα εννέα μέτρα, εννοείται ότι το έχω κι εγώ στο δικό μου. Πολύ δύσκολο, θέλω μισό μέτρο ακόμα, θα προσπαθώ πάντα να το πλησιάσω” και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023, καθώς είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο φετινό Παγκόσμιο στο Όρεγκον: “Του χρόνου είναι το Παγκόσμιο και δεν θέλω να μου ξεφύγει. Και δεν θα μου ξεφύγει!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *