Friday , 29 March 2024

ΟΔΔΥ: Δημοπρασία 122 αυτοκινήτων στη Θεσ/νίκη την Πέμπτη 11 Ιουλίου, με τιμές εκκίνησης από 150 ευρώ!

Νέα δημοπρασία θα πραγματοποιήσει ο πρώην ΟΔΔΥ στη Θεσσαλονίκη εκποιώντας 122 αυτοκίνητα σε λίγες ημέρες, συγκεκριμένα την Πέμπτη 11 Ιουλίου και ώρα 10 π.μ. , στην αίθουσα του Εντευκτηρίου Συνταξιούχων του Ο.Λ.Θ., στον πρώτο προβλήτα του λιμανιού, με τιμές εκκίνησης από μόλις 150 ευρώ!


Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες για τα οχήματα προς
κυκλοφορία είναι 300 ευρώ , ενώ για τα οχήματα προς διάλυση και Ο.Τ.Κ.Ζ. είναι 100 ευρώ. Τα δημοπρατούμενα αυτοκίνητα, είναι μεταχειρισμένα με ζημιές, φθορές και ελλείψεις και χρειάζονται επισκευή πριν να τεθούν σε κυκλοφορία. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να τα εξετάζουν μαζί με τεχνικούς της επιλογής τους. 

Το πρώτο αυτοκίνητο της λίστας δημοπρασίας είναι μία Jaguar XJ με 1η άδεια κυκλοφορίας το 1993 η οποία εκποιείται με τιμή εκκίνησης τα 1.200 ευρώ. Στη λίστα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων μια Mercedes-Benz ML63 AMG, ένα Audi S3, ένα Seat Leon Cupra, ένα VW Phaeton και διάφορα άλλα οχήματα Mercedes, BMW, Mini, Subaru, VW, Opel, κ.α.

Η δημοπρασία θα είναι προφορική πλειοδοτική για να πουληθούν το καθένα χωριστά τα εν λόγω επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα για κυκλοφορία,  οχήματα για διάλυση άνω των 3,5tn και Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) των Τελωνείων: Α΄ Θεσσαλονίκης, Δράμας, Καβάλας, Κήπων, Κιλκίς, Κρυσταλλοπηγής, Ξάνθης, Καστοριάς, Ορεστιάδας, Σερρών, του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Παν.Γεν.Νοσοκομείου Έβρου, καθώς και δίκυκλα για διάλυση του Α΄ Τελωνείου Θεσσαλονίκης.

Η αποθήκη όπου βρίσκονται τα εν λόγω οχήματα βρίσκεται δίπλα στο στρατόπεδο Καρατάσου και εξυπηρετείται από τη λεωφορειακή γραμμή αριθ. 38 – Νέας Ευκαρπίας – του ΟΑΣΘ που έχει αφετηρία τον Ν. Σ. Σταθμό. Η επίσκεψη στα αυτοόκινητα επιτρέπεται μέχρι την Τετάρτη 10 Ιουλίου και ώρες 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *