Friday , 29 March 2024

Ο Βορίδης, ο ΠΑΟΚ και η Agrotica

Του Γ. Κατσιάνη    

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να μην παραστεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στα εγκαίνια της έκθεσης Agortica που θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός».

Οι παρεμβάσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών της ΝΔ, Στ. Καλαφάτη, Ελ. Ράπτη και Δ. Βαρτζόπουλου και η προγραμματισμένη για αύριο, στις 6 το απόγευμα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα, φαίνεται ότι λειτουργούν ανασταλτικά στην επίσκεψη του κ. Βορίδη στη Θεσσαλονίκη.     

«Η Agrotica δεν είναι αθλητική εκδήλωση, είναι εκδήλωση για τους αγρότες. Σε μια γιορτή που είναι γιορτή της αγροτιάς, εγώ θέλω να παραμείνει έτσι», τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην ΕΡΤ.

Σχετικά με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ, ο κ. Βορίδης δήλωσε πως «το ποδόσφαιρο δεν το παρακολουθώ πολύ, οπότε δεν έχω ισχυρή άποψη για το τι συμβαίνει. Συνεπώς, η θέση μου ενδεχομένως να μην αντιλαμβάνεται αυτού του τύπου τις κινητοποιήσεις για το πρωτάθλημα».

Ωστόσο, ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε «δικαίωμα του καθενός» τις κινητοποιήσεις για το ποδόσφαιρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *