Thursday , 18 April 2024

Προβλήματα σήμερα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Γερά νεύρα χρειάζονται σήμερα όσοι οδηγοί ΙΧ αυτοκινήτων αποφασίσουν να κινηθούν στο κέντρο της πόλης. Αιτία οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα.
Με την 24ωρη απεργία που πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.30 το πρωί έξω από το ΥΜΑΘ. Ζητούν μέτρα προστασίας για την υγεία τους.
Μισή ώρα αργότερα, στις 11:00 π.μ., αναρχικές συλλογικότητες έχουν απευθύνει κάλεσμα στο Πέταλο, στην Αριστοτέλους με Εγνατία με την συμπλήρωση των 10 χρόνων από το θάνατο του εργάτη του Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα.
Τέλος στις 18:00 το απόγευμα άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα διαμαρτυρηθούν για τις καταλήψεις τους, στην Καμάρα. Ενδέχεται να ανκολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.


Τροχαία: Κλειστή αύριο η 26η Οκτωβρίου
Εν τω μεταξύ όπως ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης «αύριο Τετάρτη (18-01-2023) από τις 06:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. λόγω συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία και δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα πορείας της οδού 26ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της από την οδό Εγνατίας μέχρι την οδό Πολυτεχνείου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Εγνατίας, Δωδεκανήσου, Πολυτεχνείου, Παλαιού Σταθμού, Αναγεννήσεως και των γύρω δρόμων της περιοχής. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σημειώνονται ενόψει της δίκης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, η οποία θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 18.1.23 στα Δικαστήρια».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *