Wednesday , 24 April 2024

Προσφορά αγάπης από το Αριστοτέλειο Κολλέγιο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θέρμης

Σε μια ανθρωπιστική πράξη προχώρησαν μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.

Αντιπροσωπεία του κολλεγίου, με επικεφαλής τον Χρήστο Γκροζούδη, επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θέρμης και πρόσφεραν διάφορα προϊόντα (τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, μπισκότα κ.λπ.) προκειμένου να δοθούν στους ωφελούμενους της δομής.

Τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά του κολλεγίου υποδέχθηκαν ο δήμαρχος, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, Φανή Χατζηδημητρίου και οι υπεύθυνοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

«Ο δήμος Θέρμης, μέσα από τις κοινωνικές δομές του, κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Στόχος μας είναι κανένας συνάνθρωπός μας να μην μείνει αβοήθητος, κυρίως αυτές τις γιορτινές μέρες. Σας ευχαριστώ θερμά που συμβάλλετε κι εσείς σε αυτήν την προσπάθεια και αυτή η χειρονομία σας δείχνει την ευαισθησία που διαθέτετε σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Η επίσκεψη του Αριστοτελείου Κολλεγίου έκλεισε με χριστουγεννιάτικα κάλαντα τα οποία έπαιξαν και τραγούδησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *