Thursday , 28 March 2024

«Τα λέμε με τον Ανέστη LIVE στο facebook»! -Ανοιχτή συζήτηση του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη με τους νέους, την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 10 το βράδυ

Μια ακόμη πρωτοποριακή ενέργεια ενέταξε στο καθημερινό πρόγραμμα των συναντήσεών του με τους δημότες ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης ο οποίος έχει υιοθετήσει πλήθος καινοτομιών στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Αυτή τη φορά δίνει «βήμα» στους νέους μέσω των δυνατοτήτων που παρέχουν τα social media.

«Τα λέμε με τον Ανέστη LIVE στο facebook» είναι η επόμενη δράση του υποψηφίου δημάρχου ο οποίος καλεί όλους τους νέους να συζητήσουν μαζί του ανοιχτά και εφ’ όλης της ύλης για θέματα που τους απασχολούν και περιστρέφονται γύρω από τον δήμο Ωραιοκάστρου.

Η ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση θα πραγματοποιηθεί «ζωντανά» μέσω της σελίδας της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» στο facebook (fb: Συνεργασία Τώρα – Ανέστης Πολυχρονίδης), την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 10 το βράδυ. Θα μπορούν δε να την παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι μέσω ίντερνετ και να ενημερωθούν για τις θέσεις του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου για τη νεολαία και όχι μόνο.

Να σημειωθεί ότι στη σελίδα της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» στο facebook (fb: Συνεργασία Τώρα – Ανέστης Πολυχρονίδης) όσο και στην ιστοσελίδα (www.sinergasiatora.gr) αναρτώνται όλες οι δράσεις του Ανέστη Πολυχρονίδη, καθώς και το πρόγραμμά του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *