49χρονος Βούλγαρος ο ρασοφόρος ο οποίος παρενοχλούσε γυναίκες σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ

49χρονος Βούλγαρος ο ρασοφόρος ο οποίος παρενοχλούσε γυναίκες σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ

1923
SHARE
49χρονος Βούλγαρος ο ρασοφόρος ο οποίος παρενοχλούσε γυναίκες σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Το… κουβάρι της δράσης του ρασοφόρου ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες μέσα σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ, στη Θεσσαλονίκη, κατάφερε να ξετυλίξει η ΕΛΑΣ. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας ταυτοποίησαν τα στοιχεία του και η υπόθεση πλέον παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Πρόκειται για 49χρονο από τη Βουλγαρία, ο οποίος, όπως προέκυψε από τη σχετική έρευνα, από τον Ιούνιο του 2015 έως τα μέσα Ιουνίου του τρέχοντος έτους, φορώντας ράσα και επιβιβαζόμενος σε αστικά λεωφορεία, επιχείρησε σε δέκα περιπτώσεις ακόλαστες πράξεις κατά επτά νεαρών γυναικών, προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά τους. Η υπόθεση πήρε διαστάσεις πριν από περίπου ένα μήνα, όταν μία 18χρονη ανέβασε φωτογραφίες από την περιπέτεια που βίωσε η ίδια όταν συναντήθηκε με τον ρασοφόρο σε λεωφορείο της γραμμής 21 που εκτελεί το δρομολόγιο Εύοσμος- Αριστοτέλους. Ακολούθησε και δεύτερη καταγγελία από μία από 20χρονη φοιτήτρια της Θεσσαλονίκης, η οποία μάλιστα ανέφερε πως ο ρασοφόρος της έδωσε και τον αριθμό του τηλεφώνου του γράφοντάς το πάνω στο εισιτήριο του ΟΑΣΘ με την… υπογραφή «μοναχός Νικόδημος»!

Παρενόχληση σε 10 περιπτώσεις!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για την ταυτοποίηση των στοιχείων του ρασοφόρου έχει ως εξής:
«Η επισταμένη έρευνα και η αξιοποίηση στοιχείων της προανάκρισης, οδήγησε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας στην ταυτοποίηση των στοιχείων ατόμου που προέβαινε κατ΄ εξακολούθηση σε ακόλαστες πράξεις σε βάρος γυναικών εντός αστικών λεωφορείων.

Πρόκειται για 49χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την σχετική έρευνα, ο 49χρονος από τον Ιούνιο του 2015 έως τα μέσα Ιουνίου του τρέχοντος έτους, φορώντας ράσα και επιβιβαζόμενος σε αστικά λεωφορεία, επιχείρησε σε δέκα περιπτώσεις ακόλαστες πράξεις κατά επτά νεαρών γυναικών, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο σκάνδαλο και προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης».

LEAVE A REPLY