Saturday , 13 July 2024

5 κινήσεις πριν ξεκινήσω το στοίχημα

Η ενασχόληση με το στοίχημα δεν είναι μία απλή διαδικασία. Το ερώτημα που βασανίζει κυρίως τους νέους παίκτες είναι πως να κερδίσω στο στοίχημα και σίγουρα οι απαντήσεις ποικίλλουν. Μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με το διαδικτυακό στοίχημα ωστόσο συνειδητοποιώ πως δεν υπάρχει εξασφαλισμένο κέρδος και μυστική συνταγή για την επιτυχία. Δεν υπάρχουν εγγυημένα συστήματα ή στάνταρ παιχνίδια για το κουπόνι μου. Υπάρχουν μόνο μικροί κανόνες που πρέπει να εφαρμόζονται πιστά για να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας σε βάθος χρόνου. Ας δούμε ποιοι είναι οι 5 βασικότεροι από αυτούς τους κανόνες και πως θα τους προσθέσουμε στο παιχνίδι μας.

Άνοιξε λογαριασμό σε περισσότερες από μία εταιρίες

Όσο ικανοποιημένος και αν είσαι από την στοιχηματική εταιρία που αποφάσισες να γίνεις μέλος δεν πρέπει να αγνοήσεις τον ανταγωνισμό. Άνοιξε λογαριασμό σε περισσότερες από μία εταιρίες και σύγκρινε τις αποδόσεις των αναμετρήσεων που θέλεις να ποντάρεις. Θα διαπιστώσεις σε ορισμένες περιπτώσεις ότι κρύβονται ευκαιρίες για κέρδος χωρίς ακόμα να χρειαστεί να περιμένεις το αποτέλεσμα μίας αναμέτρησης. Πόνταρε το παιχνίδι που θέλεις εκεί που σου προσφέρουν τη μεγαλύτερη απόδοση και μεγιστοποίησε το κέρδος σου σε περίπτωση νίκης.

Όρισε τα διαθέσιμα χρήματα στον λογαριασμό σου

Οι επιλογές στο διαδικτυακό στοίχημα είναι ανεξάντλητες, όχι όμως και τα διαθέσιμα χρήματα στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Για να μην βρεθείς προ δυσάρεστων καταστάσεων θα πρέπει να ορίσεις ένα ποσό που μπορείς να διαθέσεις για τα στοιχήματά σου. Παίζουμε πάντα χρήματα από το πλεόνασμα του προϋπολογισμού μας και ποτέ από το υστέρημά μας. Βάλε ένα όριο στο ποσό που θα ποντάρεις κάθε εβδομάδα ή μήνα και μην προσπαθήσεις να το ξεπεράσεις. Αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά και το ταμείο σου έχει θετικό πρόσημο μπορείς να επαναπροσδιορίσεις το όριό σου. Πάντα με σύνεση όμως.

Παίζω μονά αποδεκτά και συγκεκριμένα πρωταθλήματα

Μπορεί ένα κουπόνι με πολλές αναμετρήσεις να προσφέρει μεγάλες αποδόσεις ωστόσο μειώνονται οι πιθανότητες να κερδίσετε στο τέλος της ημέρας. Μείνετε σε αυτό που σας προσφέρει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας ακόμα και αν το κέρδος σας είναι παροδικά μικρό. Όλες οι εταιρίες προσφέρουν πλέον μονά παιχνίδια και εκεί θα πρέπει να εστιάσετε ειδικά όταν δεν παίζετε κουπόνια σε σύστημα με ζητούμενα. Επιπλέον οι νέοι παίκτες θα ήταν προτιμότερο στο ξεκίνημα τους παιχνιδιού τους και μέχρι να αποκτήσουν μία οικειότητα να ποντάρουν σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα.

Αποφύγετε άσκοπα πονταρίσματα

Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις και τις πληροφορίες που μπορεί να έχετε γύρω από συγκεκριμένες ομάδες ή πρωταθλήματα. Μην επιχειρείτε να ποντάρετε σε όλα όσα βρίσκετε μπροστά σας σε μία στοιχηματική πλατφόρμα γιατί η αποτυχία σας χτυπάει την πόρτα. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε πρωταθλήματα που μπορείτε να συλλέξετε ειδήσεις διαμορφώνοντας μία πιο σφαιρική άποψη για τους αγώνες. Την ίδια ώρα αποφύγετε να μείνετε μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα ποντάροντας σε μία στοιχηματική εταιρία. Όσο μεγαλύτερο το χρονικό διάστημα που βρίσκεστε online και ποντάρετε τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος για ένα tilt που θα σας στοιχίσει χρήμα και διάθεση.

Αποβάλετε το συναίσθημα από το παιχνίδι σας

Το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι που το συναίσθημα δεν έχει καμία απολύτως θέση. Αποβάλλετε κάθε συναισθηματικό ενδοιασμό και ποντάρετε τα χρήματά σας βασισμένοι σε πιθανότητες και ειδήσεις. Επιλέξτε τις αποδόσεις που θεωρείτε πως έχουν στοιχηματική αξία ακόμα και αν αυτές είναι κόντρα στην αγαπημένη σας ομάδα.

Βάλτε στο παιχνίδι τους δικούς σας όρους πριν ξεκινήσετε τα πονταρίσματα. Ακολουθήστε πιστά όλα όσα συμφωνήσατε με τον εαυτό σας και μετατρέψτε το στοίχημα σε μία δημιουργική και ευχάριστη ενασχόληση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *