Friday , 29 March 2024

Τέσσερις συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη – Συνεχίζονται εργα ασφαλτόστρωσης

Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν σήμερα οι Θεσσαλονικείς οδηγοί στην κίνηση των αυτοκινήτων σε δρόμους της πόλης. Έχουν προγραμματιστεί για σήμερα συγκεντρώσεις και πορείες ενώ συνεχίζονται και οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δρόμους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Στις 11.00 το πρωί μέλη της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Διαμαρτύρονται και ζητούν την καταβολή της μισθοδοσίας τους.

Δύο ώρες αργότερα, στις 13:00 μετά το μεσημέρι, απέναντι από το Τουρκικό Προξενείο, μέλη του Λαϊκού Μετώπου διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας απέναντι από το τουρκικό προξενείο για τη σύλληψη οικογενειών τούρκων κρατουμένων.

Την ίδια ώρα, στις 13.00, στη Σταυρούπολη η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Δυτικής Θεσσαλονίκης στηρίζει τον αγώνα των εργαζόμενων στο Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ DESARROLLO-LITTLE STARS, και διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΚΔΑΠ Τριποτάμου 35, , απέναντι από το Στάδιο Αμπελοκήπων.

Το απόγευμα στις 18.00 στην Καμάρα άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση. Θα διαμαρτυρηθούν για το θάνατο του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη που έχασε τη ζωή του από πυρά αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην περιοχή των Διαβατών. Ενδεχομένως να ακολουθήσει πορεία σε δρόμους της πόλης.

Έργα ασφαλτόστρωσης

Εν τω μεταξύ ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δήμου Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας.

Σήμερα πραγματοποιούνται εργασίες στην οδό Νέα Μισραχή, από τη διασταύρωσή της με την οδό Σααδή Λεβή έως τη διασταύρωσή της με την οδό Καλλιδοπούλου, στην οδό Κύπρου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Κολοκοτρώνη έως τη διασταύρωσή της με την οδό Σααδή Λεβή, στην οδό Συντ. Δαβάκη, από τη διασταύρωσή της με την οδό Καλλιδοπούλου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Φλέμινγκ, & στην οδό Σααδή Λεβή, από τη διασταύρωσή της με την οδό Εδμ. Ροστάν έως την στροφή Σααδή Λεβή. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οποίες άρχισαν στις 6.00 το πρωί και θα τελειώσουν στις 20.00 το βράδυ η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από γειτονικούς δρόμους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *