85η ΔΕΘ: Μετά τον Δεκαπενταύγουστο οι τελικές αποφάσεις για την πραγματοποίηση ή...

85η ΔΕΘ: Μετά τον Δεκαπενταύγουστο οι τελικές αποφάσεις για την πραγματοποίηση ή τη ματαίωσή της;

177
SHARE

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα πραγματοποιηθεί ή θα ματαιωθεί η φετινή ΔΕΘ και η σχετική απόφαση σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκο Ποζρικίδη, θα ληφθεί λίγες ημέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Από άλλες πηγές ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες ότι ανακοινώσεις αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες, ίσως και σήμερα.

“Προχωράμε τις ετοιμασίες για τη φετινή ΔΕΘ, πάντα βεβαίως με βάση τα αυστηρά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν λίγες μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο”, δήλωσε σχετικά ο κ.Ποζρικίδης μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM 107,7 το Σάββατο

Όπως τόνισε επίσης ο κ. Ποζρικίδης, σύμφωνα με τον υπάρχοντα σχεδιασμό θα υπάρχει ηλεκτρονικό εισιτήριο, το οποίο θα εκδίδεται από πριν και θα ισχύει μόνο για την ημέρα έκδοσης του.
Σύμφωνα με τη χωρητικότητα του Εκθεσιακού Κέντρου, μπορεί να δεχθεί 11.000 – 12.000 επισκέπτες την ημέρα. Δεν θα πραγματοποιηθούν ωστόσο  οι συναυλίες, προκειμένου να αποτραπεί ο συνωστισμός, αλλά στο πρόγραμμα έχουν μπει ορισμένες πολύ αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

LEAVE A REPLY