Thursday , 28 March 2024

Άρτα: Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο πατέρας του αδικοχαμένου βρέφους

Με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα ο πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητό του στην Άρτα. Ο 37χρονος πέρασε στις 9μιση το πρωί το κατώφλι του ανακριτή, μετά την προθεσμία που είχε λάβει για την απολογία του. «Η δίωξη που αρχικά του ασκήθηκε ήταν ορθή με τα στοιχεία που είχαν ανακρίτρια και εισαγγελέας. Ελπίζω ότι η κατηγορία θα μεταβληθεί σε ανθρωποκτονία από αμέλεια», δήλωσε ο δικηγόρος του 37χρονου μετά την απόφαση να μην προφυλακιστεί ο πελάτης του.Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος αλλά και η σύζυγός του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Άρτας. «Σταμάτησε το μυαλό του. Πήγε να πάρει ένα καφέ. Μετά από ένα τηλεφώνημα που είχε από την υπηρεσία του, αναστατώθηκε και αντί να πάει στον παιδικό πήγε στην δουλειά του. Έχασε την επίγνωση της υπάρξεως του παιδιού του. Πίστευε ότι το παιδί είναι στον παιδικό σταθμό. H γυναίκα του είχε ένα μικρό ατύχημα πριν λίγες ημέρες και φοβόταν να πηγαίνει το παιδί στον παιδικό», πρόσθεσε ο δικηγόρος του πατέρα του άτυχου βρέφους.

Η πρώτη συνάντηση με τη σύζυγό του
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος μετά από αίτημά της είχε συνάντηση με τον 37χρονο για περίπου 15 λεπτά χθες το πρωί αλλά και αργότερα το απόγευμα σε ένα δωμάτιο του νοσοκομείου. Οι γιατροί έχουν δώσει και στους δύο γονείς άδεια ώστε το Σάββατο να μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία του μωρού τους.

Το Σάββατο η κηδεία του μωρού
Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί αύριο Σάββατο, το μεσημέρι, με την τελετή ταφής του πεντέμισι μηνών βρέφους. Επειδή το μωρό δεν είχε βαπτιστεί ιερέας θα διαβάσει μια ευχή και το όνομα που θα δοθεί στο παιδί θα είναι Λυδία – Ελένη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *