Thursday , 28 March 2024

«Έρχεται» από Δευτέρα ο ανανεωμένος FM100

«Πρεμιέρα» κάνει τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου το ανανεωμένο πρόγραμμα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης FM100 που επιστρέφει στις κλασικές ραδιοφωνικές και δημοσιογραφικές αξίες.

Ο ενημερωτικός χαρακτήρας παραμένει κυρίαρχος σε όλες τις ζώνες και τις εκπομπές, συνεπικουρούμενος με ισχυρότερο στίγμα μουσικής και αλληλεπίδρασης με τον ακροατή.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην προβολή των ανθρώπων που δημιουργούν στη Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία, σε όλους τους τομείς και στην καθημερινότητα του πολίτη.

Έτσι, καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα θα μεταδίδονται οι «Ειδήσεις στον FM100» ανά ώρα, από τις 7 το πρωί ενώ θα δίδεται προτεραιότητα στην ενημέρωση όταν συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα.

Το πρόγραμμα ενισχύεται με εκπομπές για την καθημερινότητα, για την αυτοδιοίκηση, για την πολιτική, για κοινωνικά θέματα, για την οικονομία, για την περιφέρεια, για το διαδίκτυο, για τον αθλητισμό, για τον πολιτισμό.

Με τους Ευδοξία Δένη, Αλεξάνδρα Μαρτίδου, Κωνσταντίνο Λουτζιούδη, Περικλή Γλενταδάκη στη δημοσιογραφική ομάδα, στο νέο πρόγραμμα θέση στα μικρόφωνα του FM100 παίρνουν και δημοσιογράφοι της TV100, όπως οι Βαγγέλης Πλάκας, Παναγιώτης Κρινής, Γιώργος Βένης, Γιάννης Χατζηιωαννίδης, Χριστίνα Κανατάκη, Νίκος Ηλιάδης, Βιβή Ανδρίτσου, Γιώργος Κατσιάνης, Γιώργος Ροδάκογλου και Ιφιγένεια Θεολογίδου.

Παράλληλα, συνεχίζουν με ανανεωμένες ενημερωτικές, ψυχαγωγικές και μουσικές εκπομπές οι Ναυσικά Γκράτσιου, Βασίλης Κοντογουλίδης, Σοφία Ξανθοπούλου, Έλενα Λεμονίδου, Δέσποινα Αυγερίδου, Παλμύρα Αρσλάνογλου, Τάσος Ρέτζιος, Μαίρη Λεριά, Κώστας Κεκελιάδης, Πόλυς Μαυρόπουλος.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.fm100.gr και στη σελίδα του FM100 στο facebook: https://www.facebook.com/thessalonikiFM100/

Το πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού μπορείτε να το ακούτε καθημερινά από τη συχνότητα του FM100 στα ερτζιανά αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου: https://www.fm100.gr/live/fm100.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *