Wednesday , 8 May 2024

Αγώνες δρόμου κλείνουν δρόμους σε Πυλαία-Χορτιάτη και Νεάπολη-Συκιές – Με… ρυθμούς χελώνας στην Μ. Αντύπα και στην Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου

Το «7ο Panorama Charity Fun Run 202» στο δήμο Πυλαίας –Χορτιάτη και ο «Λαϊκός Δρόμος «Παναγιώτης Αφαλής» στο δήμο Νεάπολης –Συκεών, δύο αγώνες δρόμου που πραγματοποιούνται σήμερα φέρνουν «τα πάνω –κάτω» στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα ανατολικά και δυτικά του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Από τις 10.00 το πρωί και μέχρι τις 2.00 μετά το μεσημέρι θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Στο δήμο Πυλαίας –Χορτιάτη
Όπως ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης απαγορεύεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων:
-στην επαρχιακή οδό Χορτιάτη-Πανοράματος από τη συμβολή της με την οδό Χορτιάτη-Ασβεστοχωρίου μέχρι τη συμβολή της με την λεωφόρο Κομνηνών, στην οδό Βενιζέλου από τη συμβολή της με την λεωφόρο Κομνηνών μέχρι τη συμβολή της με την οδό Παπαδοπούλου, στην οδό Παπαδοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πηλείδη Ηλία, στην οδό Πηλείδη Ηλία από τη συμβολή της με την οδό Παπαδοπούλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αναλήψεως, στην οδό Αναλήψεως από τη συμβολή της με την οδό Πηλείδη Ηλία μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ιωαννίδου, στην οδό Ιωαννίδου από τη συμβολή της με την οδό Αναλήψεως μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ηρώων, στην οδό Καμπουρίδου από τη συμβολή της με την οδό Ιωαννίδου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγίων Αναργύρων, στην οδό Αγίων Αναργύρων από τη συμβολή της με την οδό Κουντουριώτου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αλέξανδρου Μιχαηλίδη, στην οδό Αλέξανδρου Μιχαηλίδη από τη συμβολή της με την οδό Αγίων Αναργύρων μέχρι τη συμβολή της με τον οδικό άξονα Θέρμης- Πανοράματος – Σαμανίδη, με κατεύθυνση προς Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος.

Στο δήμο Νεάπολης -Συκεών
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης των δρομέων: στην οδό Βενιζέλου από τη συμβολή της με την οδό Παπανδρέου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως, στην οδό Κασταμονής από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως, στην οδό Μητροπόλεως από τη συμβολή της με την οδό Κασταμονής μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γληνού, στην οδό Μητρ. Καραβαγγέληαπό τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως, στην οδό Δημ. Γληνού από τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως μέχρι τη συμβολή της με την οδό Οδυσσέα Ελύτη, στην οδό Οδυσσέα Ελύτη από τη συμβολή της με την οδό Διγενή μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μ.Τριανταφυλλίδη, στην οδό Μ.Τριανταφυλλίδη από τη συμβολή της με την οδό Οδυσσέα Ελύτη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου, στην οδό Αν.Παπανδρέου από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κύπρου, στην οδό Κύπρου από τη συμβολή της με την οδό Παπανδρέου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου, στην οδό Ρήγα Φεραίου (ρεύμα πορείας προς την οδό Επταπυργίου) από τη συμβολή της με την οδό Κύπρου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Επταπυργίου, στην οδό Επταπυργίου (ρεύμα πορείας προς τα ανατολικά) από τη συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Οδ. και Απ. Φωκά, στην οδό Οδ. & Απ. Φωκά από τη συμβολή της με την οδό Επταπυργίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ζαχ. Γουναρίδη, στην οδό Ζαχ. Γουναρίδη από τη συμβολή της με την οδό Οδ. & Απ. Φωκά μέχρι τη συμβολή της με την οδό Καρόλου Κουν, στην οδό Καρόλου Κουν από τη συμβολή της με την οδό Ζαχ.Γουναρίδη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου

Εργασίες συντήρησης
Συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή, 7 Μαΐου, η ταλαιπωρία των οδηγών αυτοκινήτων που κινούνται στην οδό Μαρίνου Αντύπα και επί της Εθνικής Οδού 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου, καθώς από τις 6.00 το πρωί πραγματοποιούνται εργασίες διαγράμμισης και συντήρησης των δρόμων . Οι εργασίες θα συνεχιστούν και αύριο Δευτέρα, 8 Μαΐου. Πιο αναλυτικά, πραγματοποιούνται εργασίες διαγράμμισης του άξονα και των ενδιάμεσων λωρίδων κυκλοφορίας της οδού Μαρίνου Αντύπα, από τη διασταύρωση του ισόπεδου κόμβου για την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή (έξοδο στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Μουδανιών προς Θεσσαλονίκη) έως τη διασταύρωση με τη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής (Εθνική Οδό 67). Επίσης συνεργεία της Περιφέρειας πραγματοποιούν σήμερα από τις 8.00 το πρωί εργασίες ανύψωσης δύο φρεατίων του δικτύου της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. που βρίσκονται επί της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής πριν τη διασταύρωση με την οδό Ασκληπιού (διασταύρωση ΙΚΕΑ) στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *