Thursday , 25 April 2024

Αντώνης Σαουλίδης: «Μητσοτάκης και Τσίπρας δεν έχουν σχέδιο για τη Θεσσαλονίκη»

Μήνυμα νίκης και αλλαγής έστειλαν εκατοντάδες Καλαμαριώτες που κατέκλυσαν το Θεατράκι της Χηλής στην ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Αντώνη Σαουλίδη.

«Βουλευτής σημαίνει πως εκφράζεις – μεταφέρεις – διεκδικείς για την περιοχή σου. Δεν αδιαφορείς. Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης σημαίνει βουλευτής που νοιάζεται για όλα όσα απασχολούν τη Θεσσαλονίκη, σημαίνει «εκπροσωπώ τους Θεσσαλονικείς – είμαι εδώ – μιλώ για την πόλη – αναδεικνύω προβλήματα – ζητώ λύσεις». Δεν σημαίνει μετακομίζω Αθήνα, μιλώ μόνο για τα γενικά πολιτικά και για εθνικές στρατηγικές», σχολίασε δεικτικά o κ. Σαουλίδης, αναφερόμενος στα πολλά προβλήματα και ανοιχτά ζητήματα της πόλης.

«Από απουσίες χορτάσαμε»

«Σήμερα θέτουμε την ατζέντα, τις ανάγκες, τις προτεραιότητες. Αύριο όμως, ο κάθε ένας μας θα κριθεί για τις παρουσίες και τις απουσίες του. Και επιτρέψτε μου να πω ότι από απουσίες χορτάσαμε!» επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«Με μια λέξη η Θεσσαλονίκη είναι πίσω στα ζητήματα των υποδομών. Αν δεν αναδείξουμε τώρα τα προβλήματα. Αν δεν αναζητήσουμε τώρα τις λύσεις. Πότε θα το κάνουμε;» αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων θέτοντας παράλληλα και την ατζέντα της Καλαμαριάς.

«Όσες φορές και να ανέβει ο κ. Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη, όσες φορές και να μας επισκεφτεί ο κ. Τσίπρας η αλήθεια είναι μία και πρέπει να την λέμε με λόγια απλά. Τα δύο αυτά κόμματα δεν έχουν σχέδιο για τη Θεσσαλονίκη», συμπλήρωσε ο κ. Σαουλίδης.

«Εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης»

Μιλώντας για το διακύβευμα των εκλογών τόνισε πως επείγει η διαμόρφωση μιας εναλλακτικής πρότασης διακυβέρνησης της χώρας.

«Νέα Δημοκρατία και ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ δεν μπορούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις ανάκαμψης. Η χώρα είναι στριμωγμένη γιατί οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών δεν έχουν στρατηγική για το μέλλον. Κυβερνούν τη χώρα τα τελευταία σχεδόν 9 χρόνια. Επενδύουν συστηματικά στην πόλωση και στην τοξικότητα. Για αυτό είναι κρίσιμο, το ΠΑ.ΣΟ.Κ να βγει ενισχυμένο από τις κάλπες της 21ης Μάϊου για να σπάσει αυτόν τον φαύλο κύκλο και να δώσει διέξοδο στο διαφαινόμενο αδιέξοδο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σαουλίδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *