Friday , 19 April 2024
Everyone must wear a respirator before leaving the house to protect against Covid-19's virus and germs.

Αττική και Θεσσαλονίκη οι πιο “άτακτες” περιοχές στη χρήση μάσκας-99 πρόστιμα στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά 99 “καμπάνες” (πρόστιμα των 300 ευρώ) έπεσαν στη Θεσσαλονίκη για μη χρήση μάσκας χθες, πρώτη ημέρα εφαρμογής των νέων υγειονομκών μέτρων ενάντια στη διάδοση της πανδημίας, επί συνόλου 502 ίδιων παραβάσεων που καταγράφηκαν πανελλαδικά.

Πρώτη ήταν η Αττική με 126 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, δεύτερη η Θεσσαλονίκη με 99, στην τρίτη θέση το Βόρειο Αιγαίο με 58, στην τέταρτη η Ήπειρος με 40 και ακολουθούν η Δυτική Ελλάδα με 31, το Νότιο Αιγαίο με 25 όπως και η Κρήτη, τα Ιόνια Νησιά με 19, η Πελοπόννησος με 17 όπως και η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία με 14 όπως και η Στερεά Ελλάδα, η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με 9, ενώ 5 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας επιδόθηκαν στη Δυτική Μακεδονία.

Σε όλη τη χώρα πραγματοποιούνται εντατικοί έλεγχοι από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Χθες (Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου) πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 85.498 έλεγχοι, από τους οποίους οι 35.867 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Βεβαιώθηκαν συνολικά 657 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 7 συλλήψεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *