Thursday , 25 April 2024

Γιάννης Καμαρινός: «Δεν είμαι ουρανοκατέβατος στην τοπική αυτοδιοίκηση»

«Βολές» σε βάρος της διοίκησης του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Καμαρινός, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο ραδιόφωνο Alexandros.

Εξηγώντας τα αίτια της παραίτησής του από τη νυν διοίκηση, ο κ. Καμαρινός έκανε λόγο για αναβλητικότητα και ανικανότητα της διοίκησης να διαχειριστεί τα θέματα του δήμου.

«Συνολικά 20 άτομα έχουν αποχωρήσει από τη νυν διοίκηση- ανάμεσά τους και στενοί συνεργάτες του κ. Σούλα. Αυτό κάτι σημαίνει…»,υπογράμμισε και σημείωσε πως δεν είναι «ουρανοκατέβατος στην τοπική αυτοδιοίκηση. Γνωρίζω τα θέματα του δήμου. Είμαι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, έχω διατελέσει αντιδήμαρχος».

Επιπλέον, ο επικεφαλής της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή», τόνισε πως ο δήμος Κορδελιού –Ευόσμου είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος στην Κεντρική Μακεδονία και ο δεύτερος με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας.

«Επί θητείας μου στην αντιδημαρχία Παιδείας κατασκευάστηκε το Πειραματικό Σχολείο, τρία νηπιαγωγεία, έγινε προσθήκη αιθουσών στο 11ο δημοτικό σχολείο. Η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί για δύο δημοτικά σχολεία το 24οκαι το 25ο αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Σήμερα η διοίκηση ισχυρίζεται ότι έχει γίνει δημοπράτηση για τα δύο αυτά σχολεία. Αυτό δεν ισχύει. Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο η διοίκηση έφερε το θέμα της γεωτεχνικής μελέτης των δύο σχολείων. Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν μπορείς να κάνεις δημοπράτηση αν δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Επιπλέον, ο κ. Καμαρινός τόνισε την ανάγκη λειτουργίας του εγκαταλελειμμένου πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας στο Ελευθέριο Κορδελιό, που θα μπορούσε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στην περιοχή αλλά και στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς και της επιχειρηματικότητας.

Σχετικά με τη στελέχωση του συνδυασμού «Ξεκινάμε από την αρχή», είπε πως «υπάρχουν νέα και άξια στελέχη που έχουν όρεξη για δουλειά που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους. Θέλουμε οι δημότες να μας εμπιστευτούν».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *