Thursday , 18 April 2024

Γιάννης Καμαρινός: «Η δημοτική αρχή φάσκει και αντιφάσκει στα οικονομικά του δήμου»

Βολές σε βάρος της δημοτικής αρχής για την αντιφατική πολιτική που ακολουθεί στον τομέα της διαχείρισης των οικονομικών του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Καμαρινός.                                                                          

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον fm100, ο κ. Καμαρινός τόνισε πως «ο νυν δήμαρχος επενδύει στον μύθο ότι ο δήμος έχει πλεόνασμα 9 εκατ. ευρώ».                 

«Όταν πέρασε ο προϋπολογισμός στο δημοτικό συμβούλιο ρώτησα τη διευθύντρια της Οικονομικής Υπηρεσίας, εάν πάμε τώρα στην τράπεζα μπορούμε να πάρουμε 9 εκατ. ευρώ; Μου απάντησε ‘όχι’», δήλωσε ο κ. Καμαρινός και σημείωσε πως «πριν από 20 μέρες η διοίκηση έφερε στο δημοτικό συμβούλιο ως θέμα τη δυνατότητα να πάρει ο δήμος προκαταβολή- ΚΑΠ- από το υπουργείο Εσωτερικών. Η διοίκηση του δήμου φάσκει και αντιφάσκει».

Αναφερόμενος στα προβλήματα της περιοχής, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ξεκινάμε από την αρχή» τόνισε πως πρέπει να ολοκληρωθεί η τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού (ΓΠΣ) που ταλανίζει τον δήμο Ελευθερίου Κορδελιού- Ευόσμου εδώ και δέκα χρόνια.

«Η νυν διοίκηση δεν έκανε απολύτως τίποτα, άφησε το θέμα στις καλένδες», είπε χαρακτηριστικά ενώ τάχτηκε υπέρ της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στην κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού και «ειδικά στον πεζόδρομο όπου το πρόβλημα με τις χρήσεις γης είχε ως αποτέλεσμα να ερημώσει ο πεζόδρομος, ένας τόπος που έσφυζε από ζωή».

Τέλος, αναφερόμενος στο κυκλοφοριακό πρόβλημα επεσήμανε πως η κατάσταση στην κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού θα μπορούσε να βελτιωθεί εάν λειτουργήσει το πάρκιγκ στην πλατεία Ελευθερίας το οποίο είναι κλειστό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *