Saturday , 20 April 2024

Επισκευάζονται φθαρμένα παγκάκια και δημόσια καθίσματα σε κοινόχρηστους χώρους του δήμου Θεσσαλονίκης

Να αναβαθμίσει τον αστικό εξοπλισμό και να αποκαταστήσει τις φθορές σε παγκάκια και δημόσια καθίσματα σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης προσπαθεί η τεχνική διεύθυνση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σε αυτό το πλαίσιο παγκάκια και καθιστικά επιδιορθώνονται, βάφονται ή αντικαθίστανται, με στόχο τον
ευπρεπισμό του δημόσιου χώρου και την ασφάλεια των τόσο των πολιτών όσο και των επισκεπτών της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, με σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Εφραίμ Κυριζίδης προαγγέλλει την εντατικοποίηση των εργασιών αυτών, που πραγματοποιούνται με αυτεπιστασία.

Το τελευταίο διάστημα εργασίες έγιναν μεταξύ άλλων στην Κλαυδιανού, στο πάρκο Ζωγράφου, στα Κάστρα, στην Αρκαδιουπόλεως, στη Σελεύκου, στην παιδική χαρά Ναυαρίνου, κ.ά. Για το επόμενο διάστημα ανάλογες παρεμβάσεις προγραμματίζονται στα πάρκα Καυτανζόγλου, Ανατολικής Θράκης, Μελενίκου και Ιβάνωφ, στο Τσινάρι, στο 40ό Δημοτικό Σχολείο, στην εποπτεία ανακύκλωσης στον ΟΛΘ, στη Δελφών, στην Κανάρη με Παπάφη, κ.ά.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων αναφέρει ότι “μετά από πολύ καιρό ξεκινήσαμε μια οργανωμένη προσπάθεια (με αυτεπιστασία) τοποθέτησης νέων παγκακίων και αντικατάσταση – βαψίματος τραβερσών. Ήδη τα στελέχη της υπηρεσίας καθημερινά παρεμβαίνουν στο δημόσιο χώρο. Ενδεικτικές φωτογραφίες από Κλαυδιανού, Αγ. Παντελεήμων, Πάρκο Ζωγράφου, Κάστρα, Αρκαδιούπολεως, Σελεύκου, Παιδική χαρά Ναυαρίνου.Στον επόμενο μήνα παρεμβαίνουμε και αντικαθιστούμε τραβέρσες κτλ σε :1. Πάρκο Καυτατζόγλου 2. Πάρκο Ανατολικής Θράκης 3. Κανάρη με Παπάφη 4. Πάρκο Μελενίκου 5. Τσινάρι. Επίσης νέα παγκάκια: 1. Ταμείο Παρακαταθηκών 2. Δελφών (Ταχυδρομείο) 3. 40ο Δημοτικό (Μανουσογιαννάκη) 4. Πάρκο Ιβάνωφ 5. Εποπτεία Ανακύκλωσης ΟΛΘ. Παρακαλούμε τους δημότες να υποβάλλουν τα αιτήματά τους στο γραφείο του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων τηλ. 2313318408 και 2313318409”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *