Thursday , 18 April 2024

Θεσσαλονίκη: Το FlyOver «κλείνει» τις βραδινές ώρες τμήμα του Περιφερειακού

Από σήμερα το βράδυ διακόπτεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων σε τμήμα της Περιφερειακής Οδού της Θεσσαλονίκης. Αιτία οι εργασίες ερευνητικών γεωτρήσεων εκτός οδοστρώματος για το έργο του FlyOver. Οι εργασίες πραγματοποιούνται από σήμερα, Δευτέρα, την Τετάρτη και την Παρασκευή από τις 21.00 μ.μ. έως τις 06.00 π.μ. μεταξύ των κόμβων Κ5 και Κ6.

Η ανακοίνωση της τροχαίας
Όπως ανακοίνωσε η τροχαία Θεσσαλονίκης, «κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, στο ύψος μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Κ5 και Κ6. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ίδιου ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους 6,5 μέτρων (3,25 μέτρα έκαστη λωρίδα κυκλοφορίας).

Βράδυ οι εργασίες
«Τα έργα για το FlyOver με τις απαραίτητες γεωτεχνικές εργασίες θα γίνονται βράδυ, ώστε να μην προκαλούνται προβλήματα στην πόλη», είχε δηλώσει κατά την επίσκεψή του πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Γιώργος Καραγιάννης. Και είχε επισημάνει ότι «θα συγκροτηθεί μία ομάδα, μία task force, με την τοπική αυτοδιοίκηση, την περιφέρεια και το υπουργείο, ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα κυκλοφοριακά ζητήματα που υπάρχουν στην πόλη».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *