Friday , 19 April 2024

Θεόδωρος Καράογλου: «Η νέα τετραετία της Ν.Δ. θα δυναμώσει την Ελλάδα»

Έκκληση στους κατοίκους του Σταυρού να να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες προκειμένου να δώσουν στη Νέα Δημοκρατία «τη μεγάλη νίκη για την Ελλάδα που μας αξίζει, που προχωρά μόνο μπροστά και μπορούμε να έχουμε» απηύθυνε ο Θεόδωρος Καράογλου.   

Μιλώντας για το διακύβευμα των εκλογών ανέφερε ότι το δίλημμα της κάλπης είναι εάν η Ελλάδα θα προχωρήσει με το βλέμμα στο 2027 ή αν θα επιστρέψει στις γκρίζες ημέρες της περιόδου 2015-2019.

Μάλιστα, ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Θεσσαλονίκης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η νέα τετραετία της Ν.Δ. θα δυναμώσει την Ελλάδα» ενώ υπογράμμισε ότι οι Έλληνες θέλουν και περιμένουν καλύτερους μισθούς, μεγαλύτερες συντάξεις, ασφάλεια στα σύνορα, υπευθυνότητα στα εθνικά θέματα και όχι εκ νέου κλειστές τράπεζες, μνημόνια, φόρους και ανασφάλεια.

«Η ευθύνη της διακυβέρνησής μας έχει ως απόλυτη προτεραιότητα να κάνει καλύτερες τις ζωές σας», παρατήρησε σε άλλο σημείο της ομιλία τους ο κ. Καράογλου, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχασαν ούτε στιγμή την προσήλωση τους στις δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει τον Ιούλιο του 2019.

«Σήμερα η Ελλάδα είναι συνώνυμη της αξιοπιστίας και της σοβαρότητας», δήλωσε σχετικά, προσθέτοντας ότι οι εκλογές την Κυριακή 21 Μαΐου αφορούν στο μέλλον.  

Όσον αφορά στις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καράογλου έκανε λόγο για κρεσέντο ασυνέπειας από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αυτοί που θέλουν την απλή αναλογική ποντάρουν στην εθνική παραλυσία», σχολίασε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *