Friday , 19 April 2024

Καταδικάζουν την επίθεση Πλεύρη κυβερνητικά στελέχη – Για… αφωνία καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ

Θεραπευτική αγωγή και οφθαλμολογική επανεξέταση συνέστησαν οι γιατροί του εξωτερικού οφθαλμολογικού ιατρείου του Γ.Ν.Α «ΛΑÏΚΟ» στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη μετά την επίθεση που δέχτηκε χθες το μεσημέρι στο μεζεδοπωλείο όπου είχε πάει με την οικογένειά του. Τα περισσότερα κυβερνητικά στελέχη με ανακοινώσεις και αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα καταδικάζουν την επίθεση στον υπουργό Υγείας. Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, για την «αφωνία» σχετικά με την επίθεση στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη ασκεί η Νέα Δημοκρατία. Για την επίθεση τοποθετήθηκε η γιατρός Ματίνα Παγώνη. Όπως τόνισε, πάντα όλα αυτά τα περιστατικά είναι καταδικαστέα. Παράλληλα, επεσήμανε ότι τέτοιες επιθέσεις δεν πρέπει να συμβαίνουν σε κανέναν, άσχετα με το αν είναι υπουργός και μίλησε για αντίστοιχα περιστατικά βίαιης επίθεσης σε γιατρούς.

Τι λένε οι ειδικοί
Σε ό,τι αφορά την οφθαλμολογική βλάβη που υπέστη ο υπουργός Υγείας, λόγω της επίθεσης που δέχθηκε στα Πετράλωνα, ειδικοί αναφέρουν ότι οφείλεται αφενός στο γαλακτικό οξύ του γιαουρτιού, αφετέρου στη σφοδρότητα της ρίψης στο πρόσωπό του. «Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού. Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λαϊκού νοσοκομείου.

Μου επιτέθηκαν αριστεριστές
Επίθεση από αριστεριστές κατήγγειλε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός υγείας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως αναφέρει το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στα Πετράλωνα. «Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», αναφέρει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *