Thursday , 25 April 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δύο δρόμους έξω από τη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζονται και σήμερα, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, οι εργασίες συντήρησης σε δύο δρόμους λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο των εργασιών υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κίνηση των αυτοκινήτων. Οι εργασίες γίνονται σε σημείο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, καθώς και σε σημείο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας.

Θεσσαλονίκη – Έδεσσα
Εργασίες καθαρισμού από χώματα, σκουπίδια και φερτά υλικά της κεντρικής νησίδας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας πραγματοποιεί η διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έως και σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου. Οι εργασίες γίνονται από τον Ι/Κ Αγίου Αθανασίου (Χ.Θ. 16+000) έως τον Ι/Κ Π.Ε.Ο. Ευζώνων (Χ.Θ. 23+480) και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας. Σε συνεργασία με το τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας υπάρχουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κίνησης των αυτοκινήτων στη διάρκεια των εργασιών.

Θεσσαλονίκη – Καβάλα
Νέα στηθαία ασφαλείας τοποθετούνται στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας. Οι εργασίες συνεχίζονται και σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.Πιο αναλυτικά πραγματοποιούνται εργασίες επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στη Χ.Θ. 89+000 (θέση Λογγάρι) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση, όπως ορίζει η σχετική απόφαση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης για την έγκριση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση των εργασιών. Ήδη σε σχετική συνεννόηση με το τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας υπάρχουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κίνηση των αυτοκινήτων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *