Friday , 19 April 2024
bty

Με τον Στράτο Σιμόπουλο συναντήθηκε η διοίκηση του ΣΕΘ-«Νέοι Ορίζοντες»

Με τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Στράτο Σιμόπουλο συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης -«Νέοι Ορίζοντες», με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Ιωάννη (Στάθη) Φωτιάδη.

Στη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης ανέδειξαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν το επιχειρείν, αλλά και ζητήματα υποδομών της Θεσσαλονίκης και της Βιομηχανικής της Περιοχής. Παράλληλα ζήτησαν την παρέμβαση του κ. Σιμόπουλου για την προώθησή τους στο κυβερνητικό επιτελείο και την επίλυσή τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στον νόμο που απαγορεύει την ανάρτηση επιγραφών και συνιστά πλήγμα για έναν κλάδο οποίος έχει ήδη συρρικνωθεί δραματικά κατά την περίοδο της κρίσης.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΕΘ -«Νέοι Ορίζοντες» αναφέρθηκε στη σημασία της εκπαίδευσης και της κατάρτισης των ελεύθερων επαγγελματιών οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό τομέα και όχι μόνο, αλλά και στην ανάγκη πιστοποίησης των τεχνικών επαγγελμάτων. Για ακόμη φορά ο κ. Φωτιάδης έβαλε στο τραπέζι της συζήτησης και τη σημασία της διττής εκπαίδευσης, αλλά και την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης των Τεχνικών Λυκείων με νέες επαγγελματικές ειδικότητες τις οποίες χρειάζεται η αγορά εργασίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν μέλη του συνδέσμου και συγκεκριμένα οι: Κυριάκος Τσαταλμπασίδης, Σάββας Μουρατίδης, Σωτήρης Αργυρόπουλος, Χρήστος Αραμπατζής, Λάζαρος Επανωμίτης, Γιώργος Ιωαννίδης και Γιώργος Τσατσιάδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *