Friday , 19 April 2024

Ν. Ανδρουλάκης: “Χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη πηγαίνει ο πρωθυπουργός”

Του Γ.Κατσιάνη

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης αναφερόμενος στην επανεμφάνιση του Γιώργου Καρατζαφέρη.

“Είδαμε τον δήθεν φιλελεύθερο πρωθυπουργό, κ. Μητσοτάκη, να πηγαίνει χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη. Είχε τα πολιτικά παιδιά του στα πιο κρίσιμα υπουργεία, τώρα αγκάλιασε τον Καρατζαφέρη”, τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Σπάρτη και διεμήνυσε ότι “οι επιθέσεις των ακροδεξιών σκελετών της Νέας Δημοκρατίας είναι για κάθε δημοκράτη και κάθε δημοκράτισσα τιμή”.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ξεκαθάρισε ότι “θα μπει εμπόδιο στο να ξαναδεί ο ελληνικός λαός στο τιμόνι της κυβέρνησης αυτούς τους ακροδεξιούς σκελετούς, που νομίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα γίνει εργαλείο στα παιχνίδια της εξουσίας τους”.

“Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε σαν πρωταγωνιστής, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ των λαϊκών αγώνων, το ΠΑΣΟΚ της Δημοκρατίας, της εθνικής αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης στις επόμενες εθνικές εκλογές μαζί με όλους εσάς θα είναι στην όχθη των νικητών και το βράδυ των εκλογών θα προτείνει τον δρόμο των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η ισχυρή πατρίδα του μέλλοντος”, σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *