Thursday , 18 April 2024

Οικονομική ενίσχυση 10.000 ευρώ σε κάθε οικογένεια θύματος του δυστυχήματος στα Τέμπη προσφέρει φιλανθρωπικό ίδρυμα

Του Γ.Κατσιάνη

Την έμπρακτη στήριξη του στους συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, εκφράζει το φιλανθρωπικό ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου.

Ειδικότερα, ανακοίνωσε την καταβολή εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 10.000 ευρώ με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό του κοντινότερου, μέχρι δευτέρου βαθμού εν ζωή, συγγενή του κάθε θανόντα, κατόπιν γραπτής αίτησης που θα συνοδεύεται από τα κατάλληλα δικαιολογητικά.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει ως την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 ενώ οι πληρωμές θα γίνουν με τραπεζική μεταφορά σε λογαριασμό τραπέζης του κοντινότερου συγγενή.

«Το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μας γέμισε ανείπωτη θλίψη. Θα ήθελα να ευχηθώ τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θανόντων και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Γνωρίζω πολύ καλά πως η απώλεια της ανθρώπινης ζωής δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ωστόσο, θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό των οικογενειών των θανόντων, προσφέροντας ένα άμεσο οικονομικό βοήθημα στους συγγενείς τους, ως μια ελάχιστη υποστήριξη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο κ. Χατζηιωάννου.

Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα https://steliosfoundation.gr/ ή να καλέσουν στον αριθμό + (30) 210 721 6060 Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 10π.μ. έως 2μ.μ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *