Saturday , 28 January 2023

Παρουσία Άδ.Γεωργιάδη και Κ.Σκρέκα εγκαινιάστηκε το νέο εργοστάσιο της ΚΛΙΑΦΑΣ ΑΕ στα Τρίκαλα

Παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης, ‘Αδωνι Γεωργιάδη, του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, του Δημάρχου Τρικάλων και Προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, τοπικών βουλευτών και εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου της εταιρείας αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ Α.Ε., μέλος του Ομίλου Ελληνικά Γαλακτοκομεία, στα Τρίκαλα.

Την κορδέλα έκοψαν οι κ.κ. Στέλιος Μ. Σαράντης, πρόεδρος της ΚΛΙΑΦΑΣ ΑΕ και Στέλιος Δ. Σαράντης, Πρόεδρος της ΔΟΥΜΠΙΑ ΑΕ, και έθεσαν σε λειτουργία τη νέα γραμμή του εργοστασίου, η οποία έχει δυνατότητα εμφιάλωσής έως και 23.000 φιαλών/ώρα.

Από το βήμα της εκδήλωσης, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης συνεχάρη την Οικογένεια Σαράντη, τονίζοντας ότι «αυτό που συμβαίνει σήμερα εδώ είναι μια μικρή επανάσταση! Η παρουσία του Ομίλου Σαράντη στην εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ δίνει νέα πνοή σε μια παραδοσιακή, οικογενειακή ελληνική επιχείρηση».

Παράλληλα, μετέφερε τις ευχές και τις ευχαριστίες του ίδιου του πρωθυπουργού και απευθυνόμενος στους αδερφούς Μιχάλη και Δημήτρη Σαράντη τόνισε: «Όλα όσα έχετε πετύχει θα πρέπει να σας γεμίζουν με υπερηφάνεια. Αν και με ακόμα μεγαλύτερη υπερηφάνεια θα πρέπει να σας γεμίζει η εικόνα των δυο σας παιδιών, που ήταν το ένα καλύτερο απ’ το άλλο. Γιατί αν οι γονείς δεν πετύχουν στα παιδιά τους, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία».

Ο κ.Γεωργιάδης δεσμεύτηκε, επίσης, ότι τόσο το Υπουργείο του και ο ίδιος προσωπικά αλλά και όλη η κυβέρνηση θα είναι στο πλάι της Οικογένειας Σαράντη «όχι ως κάποιου είδους εκδούλευση, αλλά κάνοντας το καθήκον μας έναντι μιας οικογένειας και ενός Ομίλου που προσφέρει πάρα πολλά στην ελληνική οικονομία, θέσεις εργασίας και φέρνει ελληνικά προϊόντα στα πέρατα του κόσμου».

Εθνικό πρωταθλητή και ανερχόμενο ευρωπαϊκό πρωταγωνιστή χαρακτήρισε τον Όμιλο Σαράντη από την πλευρά του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, και πρόσθεσε: «Σήμερα είμαστε εδώ για να χαρούμε μαζί με την Οικογένεια Σαράντη τη χαρά τους. Για μια ιστορική επιχείρηση που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές με τα αναψυκτικά που παρήγαγε. Για μια επένδυση που ξεπερνάει τα 16.000.000 ευρώ και θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχηθώ να συνεχίσετε αυτή την πορεία και να συνεχίσετε να επενδύετε στον τόπο μας».

Ο Στέλιος Μ. Σαράντης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και έκανε μια ιστορική αναδρομή στην εντυπωσιακή πορεία της ΚΛΙΑΦΑ από την ίδρυσή της, το 1926, έως την εξαγορά της από τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία, το 2020, τονίζοντας ότι «στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, διατηρώντας πάντα την αυθεντικότητα και την ποιότητα που αντιπροσωπεύει εδώ και 100 χρόνια το όνομα ΚΛΙΑΦΑ». Αναφερόμενος στην εκδήλωση των εγκαινίων είπε ότι «γιορτάζουμε μαζί το παρελθόν το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει. Αυτό είναι άλλωστε και το μοτό των εορτασμών: Τιμή μας και καμάρι μας!».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *