Saturday , 27 April 2024

Πρόεδρος ΟΕΕΘ: «Αναγκαία η συνεργασία όλων των φορέων για το καλό της Θεσσαλονίκης»

Την ανάγκη διαμόρφωσης ενός πλαισίου συνεργασίας μεταξύ των τοπικών φορέων για την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν την Θεσσαλονίκη, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ), Γιώργος Μουτσογιάννης.

Όπως  τόνισε, κατά την διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), «από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την διαχείριση της Ομοσπονδίας, μέλημα μου ήταν η σύνθεση όλων των δυνάμεων ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους ανθρώπους της αγοράς». 

«Άλλωστε, ο στόχος είναι κοινός και μπορούμε να συνεργήσουμε ώστε τα πολλά ‘εγώ’ να τα προσθέσουμε και να γίνουν ‘εμείς’, διότι εμείς οι άνθρωποι, είμαστε η Θεσσαλονίκη, είμαστε το μέλλον», επεσήμανε ο κ. Μουτσογιάννης.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της ΟΕΕΘ, Παναγιώτης Καρασαββίδης τόνισε ότι οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες δίνουν αγώνα επιβίωσης, σε δυσμενείς, οικονομικά συνθήκες.

«Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε η Πολιτεία για στήριξη των επιχειρήσεων, δεν φρόντισε να μας απαλλάξει από τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ, με αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοι επαγγελματίες να μην μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα και να βάλουν τελικά λουκέτο», υπογράμμισε.

Η βράβευση του Μιχάλη Ζορπίδη

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ΟΕΕΘ απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του ΕΕΘ, Μιχάλη Ζορπίδη για την πολυετή προσφορά του στους επαγγελματίες καθώς φέτος συμπληρώνει 17 χρόνια στο «τιμόνι» του δεύτερου μεγαλύτερου επιμελητηρίου της χώρας. 

«Οι επαγγελματίες αποτελούν την βάση της ελληνικής επιχειρηματικότητας», δήλωσε συγκινημένος ο πρόεδρος του ΕΕΘ.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν οι βουλευτές Δ. Κούβελας (ΝΔ), Γ. Αμανατίδης, Αλ. Τριανταφυλλίδης και Δ. Μάρδας (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Β. Πατουλίδου και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης και οικονομικός επόπτης του ΕΕΘ, Κ. Ιακώβου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστας, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ελ. Χριστιά, η εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25,Ρ.Παπαδοπούλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σ. Τζακόπουλος, ο α’ αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Δ. Βαργιάμης, ο β’ αντιπρόεδρος του ΕΕΘ, Χρ. Νικολόπουλος και μέλη του Δ.Σ. του ΕΕΘ καθώς και ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ,Ν. Μήττας. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας της ΟΕΕΘ.                                                                                                   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *