Friday , 26 April 2024

Στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς – Παρίσταται σε εκδήλωση του Δ. Βαρτζόπουλου

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, ο Αντώνης Σαμαράς. Θα παραστεί στην παρουσίαση του βιβλίου του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρη Βαρτζόπουλου.

Το βιβλίο του κ. Βαρτζόπουλου με τίτλο «Τι πρέπει και τι μπορούμε να κάνουμε», θα παρουσιαστεί στις 11:30 το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ. Θα μιλήσουν για το βιβλίο ο πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου και ο καθηγητής Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.

Οι δύο άνδρες (Σαμαράς και Βαρτζόπουλος) είχαν συναντηθεί και στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, στην Αθήνα.

Το βιβλίο αφορά στη διακυβέρνηση της χώρας από την Νέα Δημοκρατία, τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια. Με τα λάθη και τις αστοχίες, ο κ. Βαρτζόπουλος θεωρεί ότι είναι πολλά αυτά που πρέπει -αλλά και μπορούν να γίνουν ακόμη- από τη Νέα Δημοκρατία, για την ανάπτυξη της χώρας και την εξέλιξη του βιοτικού επιπέδου όλων των Ελλήνων πολιτών.

Η παρουσία του κ. Σαμαρά έχει ιδιαίτερο πολιτικό βάρος και γίνεται λίγες μέρες μετά την παρουσία ενός άλλου πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, του Κώστα Καραμανλή, στη Φλώρινα, για το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή». Πληροφορίες θέλουν τους δύο άνδρες να έχουν συζητήσει -ειδικά για την παρουσία του δεύτερου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Α Θεσσαλονίκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *