Friday , 26 April 2024

Στο πλευρό των αστέγων ο δήμος Θεσσαλονίκης

Στο πλευρό των ευπαθών ομάδων βρέθηκε και αυτό το Πάσχα ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Εκτός από το συσσίτιο, το κοινωνικό παντοπωλείο και τη διανομή πακέτων σε 1000 οικογένειες από τη διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, ο δήμου Θεσσαλονίκης παρέθεσε πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι γεύμα αγάπης στο Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων.

«Αυτή είναι μια ακόμα δράση, από τις πολλές που είχαμε αυτές τις ημέρες, στην προσπάθειά μας όλοι οι συμπολίτες μας να νιώσουν τη ζεστασιά και τη θαλπωρή των ημερών, να κοινωνικοποιηθούν και να απολαύσουν το γεύμα τους σε ένα εορταστικό περιβάλλον», δήλωσε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ιωάννα Κοσμοπούλου.

Επιπλέον, η κα Κοσμοπούλου ευχαρίστησε τόσο τους εργαζομένους που λειτουργούν 365 μέρες τον χρόνο τις δομές Κέντρο Ημέρας Αστέγων και Υπνωτήριο Αστέγων, όσο και τις εταιρίες και τους φορείς που με τις ευγενικές τους χορηγίες στην πασχαλινή περίοδο, στήριξαν το έργο των κοινωνικών υπηρεσιών.

«Πράξεις όπως αυτή, προάγουν το αίσθημα της προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης και χαρίζουν μία, έστω προσωρινή, ανακούφιση σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη», τόνισε η αντιδήμαρχος. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *