Saturday , 20 April 2024

Συνάντηση εργασίας των ΕΔΑ Αττικής-ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τους χρήστες διανομής

Η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους τελικούς καταναλωτές βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν οι διαχειριστές δικτύου διανομής ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΕΔΑ ΘΕΣΣ και οι χρήστες διανομής που δραστηριοποιούνται σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία.

Κοινά σημεία αναφοράς στη συνάντηση αποτέλεσαν, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη αγοράς, στην αύξηση του βαθμού διείσδυσης, στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών, καθώς και στην ανάπτυξη νέων δικτύων στις περιοχές της άδειας των διαχειριστών δικτύου διανομής.

Οι χρήστες διανομής εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την κοινή και άμεση αντιμετώπιση των θεμάτων, με απώτερο στόχο την ενίσχυση και την αναβάθμιση της διαλειτουργικότητας των επίσημων ηλεκτρονικών μέσων ανταλλαγής πληροφοριών των διαχειριστών (portal).

Από την πλευρά των ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις ενέργειες που θα ακολουθήσουν ώστε να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη προς το φυσικό αέριο, καθώς αποτελεί διαχρονικά το πλέον καθαρό, οικονομικό, αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο.

“Ως διαχειριστές δικτύων διανομής, η αναγνώριση της δυναμικής των δικτύων μας να διοχετεύσουν πράσινη ενέργεια σε χιλιάδες καταναλωτές, προσφέροντας μια εύκολη και οικονομικά αποδοτική οδό απανθρακοποίησης, αποτελούν ισχυρές βάσεις για ένα βιώσιμο μέλλον, δημιουργώντας προστιθεμένη αξία σε όλο το φάσμα των ενδιαφερόμενων μερών”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Λεωνίδας Μπακούρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *