Sunday , 28 April 2024

Θεσσαλονίκη: Σε… ρυθμούς ECDM Expo NORTH –Στο «Βελλίδειο» η έκθεση για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ στη Β.Ε

Από τις 11.00 σήμερα το πρωί, 17 Φεβρουαρίου, υποδέχεται επισκέπτες και συνέδρους η «eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2024». Πρόκειται για τη διήμερη διεθνή εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ που πραγματοποιείται στην… καρδιά της Βόρειας Ελλάδας, στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Κεντρικός ομιλητής ο υπουργός Δ. Παπαστεργίου
Κεντρικός ομιλητής στο διήμερο διεθνές συνέδριο της «ECDM Expo NORTH 2024». Είναι ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου. Η παρουσία του αρμόδιου υπουργού για την ψηφιακή πολιτική της κυβέρνησης στη διοργάνωση, πέραν του κύρους που προσδίδει στον θεσμό, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού το υπουργείο βρίσκεται σε συνεχείς ανακοινώσεις για νέες υπηρεσίες και προγράμματα, στα οποία αναμένεται να αναφερθεί ο υπουργός στο πλαίσιο της ομιλίας του. Οι διεθνούς κύρους ομιλητές που θα παραβρεθούν, θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις και τις τάσεις στη βιομηχανία του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Digital Marketing.

Τί είναι η «eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2024»
Η διεθνής εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2024 είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική διοργάνωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Βόρεια Ελλάδα και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων. Τελεί υπό την αιγίδα των GR.EC.A, BEA, iab Hellas. Στο πλαίσιο της ECDM Expo NORTH 2024 πραγματοποιείται διήμερο διεθνές συνέδριο, το οποίο στην προηγούμενη διοργάνωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 450 σύνεδροι. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν διακεκριμένα στελέχη εταιριών από διεθνή brand από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, στους τομείς του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ψηφιακού μάρκετινγκ που δραστηριοποιούνται.

Οι ενδιαφερόμενοι
Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo NORTH 2024 είναι δωρεάν. Το δωρεάν εισιτήριο για την επίσκεψη στην έκθεση ΔΕΝ εξασφαλίζει είσοδο στο συνέδριο. Το κόστος του εισιτηρίου για το διήμερο διεθνές συνέδριο είναι 75 ευρώ συν ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες. Η «ECDM Expo NORTH 2024» διοργανώνεται με την υποστήριξη των εταιριών: Main Sponsors: 3ds, AstroLabs, Softexpert.Digital, Sponsors: Web Expert, Γενική Tαχυδρομική, cs-cart Hellas, Supporter: izMedia, eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2024.

*Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://ecdmexponorth.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *