Saturday , 20 April 2024

Λάμπρος Καραβίδας, Γιώργος Λαμπρόπουλος και Ιωάννης Σταλίδης στηρίζουν τον Ανέστη Πολυχρονίδη- Θα είναι υποψήφιοι σύμβουλοι για τη δημοτική Κοινότητα Ωραιοκάστρου

ΛΝέα στελέχη αλλά και συνεργάτες του Ανέστη Πολυχρονίδη από τα πρώτα βήματα της αυτοδιοικητικής του πορείας συμμετέχουν στη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα» στην «κούρσα» προς τη δημαρχία. Πρόκειται για τον Λάμπρο Καραβίδα, τον Γιώργο Λαμπρόπουλο και τον Ιωάννη Σταλίδη οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι για το τοπικό συμβούλιο στη δημοτική Κοινότητα Ωραιοκάστρου του δήμου Ωραιοκάστρου.

Ακολουθούν οι δηλώσεις στήριξης στον Ανέστη Πολυχρονίδη και τα βιογραφικά των υποψηφίων.

1.Λάμπρος Καραβίδας

Υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ωραιοκάστρου του Δήμου Ωραιοκάστρου θα είναι και ο Λάμπρος Καραβίδας ο οποίος, όπως επισημαίνει, θέλει να συμβάλλει «στην αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας και στην επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων που μας ταλαιπωρούν».

Η δήλωση στήριξης του Λάμπρου Καραβίδα στον Ανέστη Πολυχρονίδη έχει ως εξής:

«Συμμετέχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος σύμβουλος στη ΔΕ Ωραιοκάστρου με τη ‘’Συνεργασία Τώρα’’ διότι θέλω να συμβάλλω στην αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας και στην επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων που μας ταλαιπωρούν. Στόχος μου είναι να βοηθήσω ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα του δήμου μας προς τα έξω και να γίνουν επιτέλους οργανωμένες παιδικές χαρές.

Στο πλαίσιο αυτό στηρίζω τον υποψήφιο δήμαρχο Ανέστη Πολυχρονίδη γιατί είναι ένας από εμάς, έχει αγάπη για τον τόπο μας και γνωρίζει τα προβλήματά του. Κυρίως, όμως, διότι απέδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις όπως έκανε με την κατασκευή των κυκλικών κόμβων και των αγωγών ομβρίων στο κέντρο του Ωραιοκάστρου, καθώς και με την κατασκευή των γηπέδων και των πάρκων στην παιδόπολη και την ανάπλαση του χώρου του Κονταξοπούλειου».

Βιογραφικό του Λάμπρου Καραβίδα

Ο Λάμπρος Καραβίδας γεννήθηκε το 1969 στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι γονείς του κατάγονται από το Καρπενήσι. Μεγάλωσε στην πλατεία Διοικητηρίου και σήμερα μένει με την οικογένειά του στο Ωραιόκαστρο.

Είναι απόφοιτος του 2ου Λυκείου Ν. Ιωνίας Αθηνών. Εργάζεται από το 1992 ως πωλητής, αρχικά στην HILTI Ελλάς, στη συνέχεια (από το 1996 έως το 2013) σε φαρμακευτική εταιρία και σήμερα σε εταιρία διάθεσης ιατρικών μηχανημάτων.

Είναι παντρεμένος με τη Βάλια Αθύρου η οποία έχει κατάστημα στην αγορά του Ωραιοκάστρου και έχουν δυο κόρες, δεκατριών και πέντε ετών.

Τον Ανέστη Πολυχρονίδη στηρίζει ο Γιώργος Λαμπρόπουλος-Θα είναι υποψήφιος σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου

2. Γιώργος Λαμπρόπουλος

Υποψήφιος σύμβουλος για το τοπικό συμβούλιο στη δημοτική Κοινότητα Ωραιοκάστρου του Δήμου Ωραιοκάστρου θα είναι ο Γιώργος Λαμπρόπουλος.

Η δήλωση στήριξης του Γιώργου Λαμπρόπουλου στον Ανέστη Πολυχρονίδη έχει ως εξής:

«Με  τον  Ανέστη, γνωριστήκαμε  το  2000.  Στα  είκοσι  χρόνια της φιλίας  μας εκτίμησα  το  ήθος  του, τον πράο χαρακτήρα του, την αποφασιστικότητα του  και  την εργατικότητα του.

Είναι ένας  άνθρωπος ειλικρινής, με ΑΓΑΠΗ για την οικογένεια του, με σχέδιο για τον τόπο του.

Συμμερίζομαι το πολιτικό του όραμα για την μεταμόρφωση του Δήμου Ωραιοκάστρου σε ένα σύγχρονο βιώσιμο και πρωτοπόρο Δήμο στην ολότητα του.

Ο Ανέστης Πολυχρονίδης πιστεύει στην συλλογική δράση και στην αλληλεγγύη, διαπνέεται από δημοκρατικές αξίες και έχει στέρεη παιδεία αλλά και πολυετή εμπειρία στην αυτοδιοίκηση.

Προσωπικά ως υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου, θα εργασθώ σε πνεύμα Συνεργασίας και με επιδίωξη  Δημοκρατικών συγκλίσεων για το καλό των κοινών υποθέσεων και την προκοπή του τόπου μας».

3. Ιωάννης Σταλίδης

Τον Ανέστη Πολυχρονίδη στηρίζει και ο Ιωάννης Σταλίδης -Θα είναι υποψήφιος σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου Δήμου Ωραιοκάστρου

«Στηρίζω τον Ανέστη διότι είναι ένας από εμάς. Γνήσιος, αυθεντικός, γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης». Αυτό επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Ιωάννης Σταλίδης στη δήλωση στήριξής του η οποία έχει ως εξής:

«Με χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Ανέστη Πολυχρονίδη να ενταχθώ στο δυναμικό της δημοτικής παράταξης ‘’Συνεργασία Τώρα’’ και να είμαι υποψήφιος σύμβουλος στη ΔΕ Ωραιοκάστρου στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Στηρίζω τον Ανέστη διότι είναι ένας από εμάς. Γνήσιος, αυθεντικός, γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι μαχητής και άνθρωπος της προσφοράς. Είναι πάντοτε κοντά στον πολίτη.

Μπαίνω σε αυτή τη ‘’μάχη’’ με έναν βασικό στόχο: Οι προτάσεις των πολιτών να αξιολογούνται και να υλοποιούνται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου ώστε να βελτιώνεται η καθημερινότητά μας. Θέλω, επίσης, μεταξύ άλλων, να αναδειχθούν και να προστατευθούν οι κοινόχρηστοι χώροι του Ωραιοκάστρου.

Βιογραφικό του Ιωάννη Σταλίδη

Ο Ιωάννης Σταλίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1956 και από τότε ζει στο Ωραιόκαστρο. Ο πατέρας του ήταν «ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές» στην τότε κοινότητα Ωραιοκάστρου.

Έζησε από μικρός τι σημαίνει ανιδιοτελής προσφορά στα κοινά.

Είναι απόφοιτος του 6ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει πτυχίο εργοδηγού –μηχανολόγου από τον Δημόκριτο. Δούλεψε για περισσότερα από 20 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας, έμπορος οικοδομικών υλικών και μεταφορές χωματουργικών προϊόντων.

Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά.

Είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας με συμμετοχή σε διάφορους συλλόγους, σε χορωδιακά σχήματα, καθώς και σε θεατρικά δρώμενα ως ερασιτέχνης αλλά και ως επαγγελματίας ηθοποιός.

Είναι παντρεμένος με τη Λένα Παπαδοπούλου κι έχει δυο παιδιά, τον Θόδωρο 16 ετών και την Αθηνά 14 ετών.

Διετέλεσε για μια εξαετία αντιπρόσωπος του Αγροτικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου στον Οργανισμό Γεωργικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *