Thursday , 25 April 2024

ΟΑΣΘ:«Ξέφυγε» ο διορισμένος πρόεδρος Στέλιος Παππάς- Εξαπέλυσε επίθεση στη Μ. Σπυράκη με φέιγ βολάν!

Σφοδρή επίθεση κατά της ευρωβουλευτού της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη εξαπέλυσε η διοίκηση του κρατικού ΟΑΣΘ και προσωπικά ο πρόεδρός της, Στέλιος Παππάς, σε μία ύστατη προσπάθεια να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους του Οργανισμού, αλλά και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης ενόψει των εθνικών εκλογών και να τους πείσει για τις καλές… προθέσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η οποία, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται καθημερινά, έχει οδηγήσει τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης σε πλήρες αδιέξοδο και τους επιβάτες σε μια απίστευτη ταλαιπωρία.

Συγκεκριμένα ο διορισμένος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρος του ΟΑΣΘ και πατέρας του υπουργού, Νίκου Παππά, στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου ενέργεια: Απάντησε στη Μαρία Σπυράκη επιρρίπτοντας σε βάρος της μια σειρά κατηγοριών τις οποίες αποτύπωσε και σε χαρτί! Μάλιστα διένειμε την απάντησή του σε φέιγ βολάν (!), χέρι- χέρι σε όλους τους εργαζόμενους οι οποίοι απασχολούνται στο κτίριο διοίκησης του Οργανισμού επί της οδού Παπαναστασίου. Στη συνέχεια με αυτοκίνητα του ΟΑΣΘ διένειμε το έντυπο υλικό στους εργαζόμενους στα αμαξοστάσια και στα σταθμαρχεία δίνοντας εντολή να μοιραστεί το μονοσέλιδο έντυπο σε όλους τους τεχνικούς και σε όλους τους οδηγούς!

Αφορμή για την πρωτοφανή επίθεση του Στέλιου Παππά στην ευρωβουλευτή της ΝΔ ήταν η δημοσιοποίηση εκ μέρους της, της απάντησης που έδωσε η Ευρωπαία Επίτροπος Μεταφορών Βιολέτα Μπουλκ, σε ερώτηση που είχε καταθέσει η Μαρία Σπυράκη για τον ΟΑΣΘ. Η Β. Μπουλκ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση δεν έχει καταθέσει σχέδιο στην Κομισιόν για τη λειτουργία του ΟΑΣΘ μετά τις 3 Δεκεμβρίου 2019» ημερομηνία κατά την οποία λήγει η μεταβατική περίοδος και θα πρέπει το κάθε κράτος να αποφασίσει για το εάν οι αστικές συγκοινωνίες θα εκτελούνται από το δημόσιο ή θα εκχωρηθούν σε ιδιώτες.

«Οι υπηρεσίες της Επιτροπής δεν έχουν ενημερωθεί από την ελληνική κυβέρνηση αναφορικά με την πρόοδο που έχει επιτευχθεί από την απορρύθμιση των αστικών μεταφορών στη Θεσσαλονίκη ή για το προβλεπόμενο σχέδιο λειτουργίας των αστικών συγκοινωνιών στην πόλη μετά τις 3 Δεκεμβρίου 2019», απάντησε η Β. Μπουλκ για να σχολιάσει η Μαρία Σπυράκη πως οι οι αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης πορεύονται στο άγνωστο με βάρκα την… ελπίδα.

Απαντώντας ο ο Στέλιος Παππάς εξαπέλυσε μύδρους εναντίον της Μαρίας Σπυράκη την οποία κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, ότι απειλεί τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ (η θέση των οποίων, σύμφωνα με τον κ. Παππά είναι διασφαλισμένη με το νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ), τους ανέργους και το επιβατικό κοινό, υποστηρίζοντας πως η προηγούμενη κυβέρνηση και οι ιδιώτες μέτοχοι σχεδίαζαν… διπλασισμό στις τιμές των εισιτηρίων. Μάλιστα ο διορισμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρος του κρατικού πλέον ΟΑΣΘ επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα υπέρ της σημερινής κυβέρνησης και των επιλογών της σε μια ύστατη προσπάθεια να αποτρέψει αυτό που δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, κυρίως δε εκείνες που προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *