Friday , 29 March 2024

Ο Νίκος Πασσιάς και ο Κώστας Γκιουλουμίδης στηρίζουν τον Ανέστη Πολυχρονίδη- Θα είναι υποψήφιοι στις ΔΕ Μυγδονίας και Ωραιοκάστρου αντίστοιχα

Ακόμη δυο ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας του Ωραιοκάστρου εντάσσονται στο δυναμικό της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» και στηρίζουν τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη (φωτογραφία).

Πρόκειται για τον Κώστα Γκιουλουμίδη και τον Νίκο Πασσιά οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ωραιοκάστρου με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα». Συγκεκριμένα ο Νίκος Πασσιάς θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας και ο Κώστας Γκιουλουμίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στήριξης και τα βιογραφικά των δυο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων έχουν ως ακολούθως:

Νίκος Πασσιάς
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Μυγδονίας Δήμου Ωραιοκάστρου
Δήλωση στήριξης στον Ανέστη Πολυχρονίδη

«Δεσμεύομαι να συμμετέχω ενεργά στη συγκρότηση μιας αυτοδιοικητικής πρότασης για τον Δήμο μας με προοδευτικό, κοινωνικό και αναπτυξιακό πρόσημο, συνεισφέροντας τις εμπειρίες που αποκόμισα από την πολυετή δραστηριοποίησή μου στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών φορέων.
Με τον Ανέστη Πολυχρονίδη μας ενώνει η κοινή προσέγγιση όσον αφορά στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας αλλά και στη λήψη ουσιαστικών μέτρων σε τομείς όπως το περιβάλλον, η απασχόληση, η παιδεία, η υγεία, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός, πάντα με αλληλεγγύη και ανθρωπιά.
Ο Ανέστης έχει αποδείξει ότι διαθέτει την τεχνική επάρκεια, το αδιάκοπο ενδιαφέρον, την απαιτούμενη αντίληψη, το ήθος και την πολιτική συγκρότηση που απαιτείται για να στρέψει τον Δήμο σε μια νέα αναπτυξιακή κατεύθυνση. Έχει αποδείξει ότι είναι απαλλαγμένος από στεγανά και ανοιχτός σε προτάσεις. Ικανός να ανταποκριθεί στο νέο αυτοδιοικητικό περιβάλλον και να ηγηθεί μιας συνεργασίας που θα οδηγήσει με ασφάλεια και σιγουριά τον Δήμο σε αυτό το δρόμο.
Με τον Ανέστη υπάρχει η ευκαιρία για την αλλαγή που προσδοκούμε, για να πάρει η κοινωνία τις τύχες στα χέρια της».
Βιογραφικό του Νίκου Πασσιά
Ο Νίκος Πασσιάς γεννήθηκε το 1985 και έκτοτε κατοικεί στον Δρυμό. Απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας με ειδίκευση στην Εκπαιδευτική Ρομποτική και τις Νέες Τεχνολογίες και με μεταπτυχιακές σπουδές σε επίπεδο Master στην Ειδική Αγωγή. Ήταν ενεργό μέλος των μαθητικών και φοιτητικών κοινοτήτων και κινημάτων, ενώ έχει πλούσια δραστηριότητα σε συλλόγους, με συμμετοχές σε προγράμματα (περιβαλλοντικά, κινηματογράφου), σε διεθνή προγράμματα νεολαίας και φεστιβάλ.
Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δήμου Ωραιοκάστρου «Εν Δράσει», έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού την περίοδο 2004-2012, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού για τέσσερις θητείες και υπεύθυνος σύνταξης της εφημερίδας «δρυμός» την περίοδο 2005-2012. Επίσης, είναι χορευτής του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού για 20 χρόνια, ενώ υπήρξε αθλητής μπάσκετ στη Δόξα Δρυμού και τον Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου.

Κώστας Γκιουλουμίδης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου Δήμου Ωραιοκάστρου
Δήλωση στήριξης στον Ανέστη Πολυχρονίδη
«Το Ωραιόκαστρο είναι για μένα άρρηκτα συνδεδεμένο με υπέροχες μνήμες από τα παιδικά μου χρόνια, όταν ερχόμασταν εδώ οικογενειακά ή με φίλους.
Όταν αποφασίσαμε να αλλάξουμε κατοικία, η επιλογή του Ωραιοκάστρου ήταν για την οικογένειά μου μονόδρομος.
Η πόλη μας είναι όμορφος τόπος και κατά την άποψή μου (γνωρίζοντας πολύ καλά όλο το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης λόγω της δουλειάς μου) το ωραιότερο προάστιο με πολύ μεγάλες προοπτικές.
Τα προβλήματα του, όμως, είναι ιδιαίτερα μεγάλα και η απραξία των τελευταίων ετών τα έχει διογκώσει. Μεγάλη υστέρηση στην καθαριότητα, στον φωτισμό της πόλης, στους δρόμους, στην πεζοδρόμηση, στα πάρκα. Δεν γίνεται να διαθέτεις ένα χώρο όπως τα Αλώνια που θα ήθελε ο κάθε δήμος και να παραμένει τόσα χρόνια χωράφι!
Ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα η επαφή του δήμου με εμάς, τους κατοίκους του Ωραιοκάστρου.
Ο Δήμος πρέπει να είναι κοντά μας, σε κάθε γειτονιά, στα άμεσα και καθημερινά προβλήματα. Αυτό είναι άλλωστε και το ουσιαστικότερο διακύβευμα της ύπαρξής του.
Στα 13 χρόνια που κατοικώ εδώ έναν άνθρωπο ξεχώρισα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της πόλης μας, τον Ανέστη Πολυχρονίδη.
Έναν άνθρωπο με αποφασιστικότητα, ευθύ, με εμπειρία και αξιόλογο έργο στην τοπική μας αυτοδιοίκηση. Πάνω απ’ όλα όμως με πολύ αγάπη, πάθος και όραμα για τον Δήμο μας.
Ταυτίζομαι απόλυτα με το όραμά του και αποδέχτηκα την τιμητική για εμένα πρόταση του Ανέστη Πολυχρονίδη να στηρίξω με την υποψηφιότητά μου, την παράταξη ‘’Συνεργασία Τώρα’’».


Βιογραφικό του Κώστα Γκιουλουμίδη
Ο Κώστας Γκιουλουμίδης γεννήθηκε στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης το 1963 και αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Σπούδασε Γραφιστικές Τέχνες.
Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Από το 2006 εγκαταστάθηκε μόνιμα με την οικογένεια του στο Ωραιόκαστρο.
Εργάζεται επί 32 χρόνια στα Ελληνικά Ταχυδρομεία και συγκεκριμένα στο Κέντρο Διαλογής Θεσσαλονίκης ΕΛΤΑ στην περιοχή του Παλαιόκαστρου.
Από το 2015 είναι πρόεδρος του σωματείου Εσωτερικής εκμετάλλευσης ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής που περιλαμβάνει τα ταχυδρομικά καταστήματα των παραπάνω νομών και το Κέντρο Διαλογής Θεσσαλονίκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *