Thursday , 18 April 2024

Τον Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, κ.κ. Ιωάννη Τασσιά επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης

Τον Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, κ.κ. Ιωάννη Τασσιά επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα», Βάσω Μαντά και Χρήστο Καρατζιά (φωτογραφία).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης -η οποία πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Μητρόπολης στον Λαγκαδά- συζητήθηκαν προβλήματα που αφορούν στη Δημοτική Ενότητας Μυγδονίας, οι ενορίες της οποίας ανήκουν στον τομέα ευθύνης της μητρόπολης Λαγκαδά- Λητής και Ρεντίνης.

Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, κ.κ. Ιωάννης εξήρε το ήθος και την εργατικότητα του Ανέστη Πολυχρονίδη. Όπως είπε ο Σεβασμιώτατος, «αυτά τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα τού υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου, αναδείχτηκαν και κατά τη συνεργασία που είχαμε στη διάρκεια της τετραετούς κατασκευής του εκκλησιαστικού Ιδρύματος Παπέ, στο Μελισσοχώρι».

To εκκλησιαστικό «Ίδρυμα Χαραλάμπους Παπέ -Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων», κατασκευάστηκε το 2016, με τη δωρεά των αειμνήστων Χαραλάμπους Παπέ και των αδελφών του Σταυρούλας και Ελένης, ενώ από 1/1/2015 ταμίας είναι ο κ. Πολυχρονίδης ο οποίος -όπως είπε ο Σεβασμιώτατος- «όχι μόνο αντεπεξήλθε στις υποχρεώσεις του ως ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, αλλά και με τις γνώσεις του ως μηχανικού, όποτε χρειάστηκε, έδωσε λύσεις σε μια σειρά θεμάτων που ανέκυπταν κατά ανέγερση και την ολοκλήρωση του κτιρίου».

Ο κ. Πολυχρονίδης ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης για την άριστη συνεργασία που είχαν στη διάρκεια της κατασκευής του ιδρύματος, αλλά και γενικά για την άμεση ανταπόκρισή του όσες φορές αυτό ζητήθηκε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *