Tuesday , 30 April 2024

Τελευταίες αναμετρήσεις των πολιτικών αρχηγών δύο ημέρες πριν την κάλπη της 21ης Μαΐου


Μια… ανάσα πριν τις εθνικές εκλογές της Κυριακής, 21 Μαΐου, οι αρχηγοί των κομμάτων συνεχίζουν τις ομιλίες τους με τηλεοπτικές εμφανίσεις και προεκλογικές συγκεντρώσεις.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 8:30 το πρωί εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Το απόγευμα στις 17:15 μ.μ. θα προβληθεί συνέντευξη του πρωθυπουργού στην εκπομπή του MEGA «Live News». Ο αρχηγός της ΝΔ θα μιλήσει στις 20:30 μ.μ. στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Θησείο, στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στην Αθήνα.

«Την Κυριακή η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία θα είναι γαλάζιες»
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή ομιλία του στο κατάμεστο από κόσμο Παλέ Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης έστρεψε τα πυρά του εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Ανδρουλάκη. Είπε πώς «η ΝΔ έχει μία καθαρή πρόταση, ένα απολύτως κοστολογημένο πρόγραμμα, ενώ από την αντιπολίτευση υπάρχει μία ‘βαβέλ’. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να πάρει ρεβάνς, ενώ απέτυχε ως κυβέρνηση, αλλά απέτυχε και ως αντιπολίτευση», είπε ο κ. Μητσοτάκης. Αναφέρθηκε, επίσης, στην επιλογή να γίνει η προεκλογική συγκέντρωση στο Παλέ ντε Σπορ: «Τελικά, είχαμε δίκιο που αποφασίσαμε να κάνουμε εδώ τη συγκέντρωσή μας, σε αυτό το δοξασμένο στάδιο της Θεσσαλονίκης. Εγώ μεγάλωσα με τον Νίκο Γκάλη και την ανάσταση του ελληνικού μπάσκετ. Πάμε λοιπόν μαζί να βάλουμε το τρίποντο της μεγάλης νίκης, για την Ελλάδα που προχωρά σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά. Την Κυριακή η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία θα είναι γαλάζιες, γιατί αληθινά γαλάζια είναι μόνο η δική μας πατρίδα».

Πολιτικής κίνησης… συνέχεια
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Πρωινό μας». Στις 20:00 μ.μ. ο κ. Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου Α΄.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, αρχίζει την ημέρα του από τον Αnt1 με συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή. Στις 13:30 μ.μ. θα μιλήσει στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Στις 19.30 μ.μ. ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει στο Ηράκλειο της Κρήτης (Πλατεία Ελευθερίας).
Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει στις 20:30 μ.μ. στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Πειραιά, στην πλατεία Κοραή. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Βασίλης Γκιτάκος, υποψήφιος με το ΚΚΕ στην Α’ Πειραιά και ο Ανέστης Τσουκαράκης, υποψήφιος με το ΚΚΕ στη Β’ Πειραιά.
Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης, θα εκφωνήσει ομιλία στις 21:00 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά) στην Αθήνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *